- 8 Temmuz 2015
- 35.806
- 70.653
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke benimkini de biri alsaymış yanlışlıklatüh ya yanlışlıkla chelsea ile imzalamısım ya istifada edilmiyor. idare edelim artık bidahakı oyuna dikkat ederim reis kusura bakma [USER=8781]@Murat Saylak[/USER

@İlyas Karaca @Aslan Karadağ Mbappe için adam göndermediniz değil mi?Girer girmez direkt o işi hallettim.
![]()
2 günde oyunu unutmayı nasıl başardın yav?oyuncu listesine nereden bakıyorduk ya ben unutmuşum onu topluluktan bir yerdendi ama![]()
Daha listeye adam koyamadım be adam ne Mbappe'si@İlyas Karaca @Aslan Karadağ Mbappe için adam göndermediniz değil mi?Girer girmez direkt o işi hallettim.
![]()
reis o haksız rekabet oluyor yaw bir tek gizli antrenmanı açtım onda da her seferinde 3 coins istiyor diyeDünkü süper hızlı satış ve 2 saatlik kaşif eventine yetişseydi iyiydi lig. Çatur çutur satılıyordu oyuncular fiyata bakmaksızın.
@Aslan Karadağ rtaş kaşifi coinsle koşa sürede açma aktif edilmiyor muydu?
2 günde oyunu unutmayı nasıl başardın yav?
Kaşif, transfer listesi vs'ye sağ üst köşeden ulaşıyorsun.![]()
nasıl alacam zaten yaw@Mehmet Eroğlu Boşuna Mbappe için adam gönderme. Yolladım bile.![]()
Öyle bir şey mi vardı yav. Benim niye haberim yok.ona değil oyuncunun gücüne ve hangi ligde olduğuna falan topluluktan bakılıyordu ya yanlış mı hatırlıyorum
hani kaşif için![]()
Senin Fransız'lardan oluşan 1 forvet hattı hayalin var ya, ondan dedim.nasıl alacam zaten yaw
başka şeylerin peşindeyim