United'dayım para yok bu nasıl iş

YAV kardesı parayla oyuncu almak neden yasak coinslerı basıp alacagız

ezık takımlarla iyi takımların arasındakı fark nasıl kapanacak

arjantin liginizi büyük bi ilgi ile talip ettim reis kadro kalitesi ve oynanan futbolun tatolliği ile rakipleri huzursuz ettiğin bi gerçek :asd:
o yüzden normaldir
o gün 5 milyonluk farkla açılan kadro değerinin peşinde olanların bugün başlangıçta 150 milyonluk farkta piyasada olmamasını da manidar buluyorum :asd:

Server nasıl değişiyor bilen var mı? Ben Hollanda serverindayım

Liverpool alan ile Bournemouth'u alan arasında bir haksızlık olmaz mı? Bence geçenki gibi Meksika ligi falan olabilirdi.
Tam tersi, alt liglerdeki fark kapanmıyor. Atıyorum Meksika Ligi'ndeki 1 takım 50 milyon ile başlıyorsa, 2-3 tane takım haricinde diğer takımlar sürünüyor. Kadrolarının değeri 13-14M filan çünkü. Satsa kimi satacak ki. Herifin oyuncusu max 2-3M ediyor.
Ama büyük liglerde iş öyle değil. İlk aşamada şampiyonluk adayı takımlar ile Wolwes, West Ham vs gibi takımlar ile kalite farkı olsa da, al sat ile o fark hızlıca eriyor. Çünkü adamları kötü de olsa para ediyor. 77'lik bi adam nerden baksan 16M ediyor. Sen kaşif ile o paraya 24 yaş altı +85 adam alıyorsun. Yedekteki adamların bile eğer genç ise lig ortasında 100 overall'a filan çıkıyorlar.

Bir de gerçek futbol ile kıyaslarsak bu oyunun taktik mekaniği tam bir çöp. Ama bu çöp olan taktik mekaniğinde seçtiğin her şeyden geri dönüş alıyorsun. O yönü iyi.

Oyunun taktik mekaniğini çözemezsen istediğin kadar iyi kadroya sahip ol (ki ilk kez oynuyorsan geçmiş olsun, oyunu tam manasıyla çözdüğünde ilk devre bitmiş oluyor), şampiyonluk şansın sıfır. Hele hele PL gibi direkt şampiyonluk adayı 6 tane takım varken. Daha önce burdaki PL'yi West Ham'lı bir renktaş kazanmıştı.

Ben Saint E. ile Fransa Ligi de oynuyorum. Bitime 9 hafta kaldı ve 13 puan fark attım PSG'ye. Tabii bunda aktif menajer sayısının az olması ve kadrolarını geliştirmemeleri de etken ama lig başladığında 11'deki 7-8 adamım +85 overall'daydılar. Akşam sana atarım şu anki halini. Hani düşün yani Saint E.'nin kadro değeri 80 milyon filandı.

Velhasıl kelam, bu ligde nerdeyse herkesin şansı var. Oyuna vakit ayırmakla alakalı biraz.

Tam tersi, alt liglerdeki fark kapanmıyor. Atıyorum Meksika Ligi'ndeki 1 takım 50 milyon ile başlıyorsa, 2-3 tane takım haricinde diğer takımlar sürünüyor. Kadrolarının değeri 13-14M filan çünkü. Satsa kimi satacak ki. Herifin oyuncusu max 2-3M ediyor.
Ama büyük liglerde iş öyle değil. İlk aşamada şampiyonluk adayı takımlar ile Wolwes, West Ham vs gibi takımlar ile kalite farkı olsa da, al sat ile o fark hızlıca eriyor. Çünkü adamları kötü de olsa para ediyor. 77'lik bi adam nerden baksan 16M ediyor. Sen kaşif ile o paraya 24 yaş atlı +85 adam alıyorsun. Yedekteki adamların bile eğer genç ise lig ortasında 100 overall'a filan çıkıyorlar.

Bir de gerçek futbol ile kıyaslarsak bu oyunun taktik mekaniği tam bir çöp. Ama bu çöp olan taktik mekaniğinde seçtiğin her şeyden geri dönüş alıyorsun. O yönü iyi.

Oyunun taktik mekaniğini çözemezsen istediğin kadar iyi kadroya sahip ol (ki ilk kez oynuyorsan geçmiş olsun, oyunu tam manasıyla çözdüğünde ilk devre bitmiş oluyor), şampiyonluk şansın sıfır. Hele hele PL gibi direkt şampiyonluk adayı 6 tane takım varken. Daha önce burdaki PL'yi West Ham'lı bir renktaş kazanmıştı.

Ben Saint E. ile Fransa Ligi de oynuyorum. Bitime 9 hafta kaldı ve 13 puan fark attım PSG'ye. Tabii bunda aktif menajer sayısının az olması ve kadrolarını geliştirmemeleri de etken ama lig başladığında 11'deki 7-8 adamım +85 overall'daydılar. Akşam sana atarım şu anki halini. Hani düşün yani Saint E.'nin kadro değeri 80 milyon filandı.

Velhasıl kelam, bu ligde nerdeyse herkesin şansı var. Oyuna vakit ayırmakla alakalı biraz.
Anladım üstat teşekkürler bilgi için. Ben ilk defa oynamıyorum geçen hafta Başak ile ligde 2. oldum bjk'nin 2 puan arkasından. Bjk'nin en iyi oyuncusu Richarlison'un 90 puanı vardı benim Dembele'nin 105 vardı ona rağmen şampiyon oldu. Hem de deli gibi aktif olmama rağmen. Çok ilginç bir oyun cidden ama şampiyon olmamak kaçınılmazsa zevk almaya bakacağız :)

Başarılar çekişmeli, iyi bir lig olur umarım. Aranıza katılmak isterdim ama önceki lig cidden çok yordu Arjantin 2.liginde muazzam kadrolar kurduk şimdi hevesim kalmadı

Geri
Üst Alt