Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadronu SS at. İşime yarayan adam varsa, anlaşma zemini arayalım.teklif yollayın
Sen de kadronu atsana bi OnurKadronu SS at. İşime yarayan adam varsa, anlaşma zemini arayalım.
reis reddedemiyceğin bi teklif gönderdim kaleci transferinde sana biraz fazla yüklendim zararını böylece telafi etmek isterimOsman babadan kaleci transfer ettim, hainlik etmez umarim
ilk maçım wilyanhan ilen mümkün olduğunca zarar vermeye özen gösterelimreis reddedemiyceğin bi teklif gönderdim kaleci transferinde sana biraz fazla yüklendim zararını böylece telafi etmek isterim
Benim kadro cop yav. Benden sana ekmek cikmaz. 80'lik ve 82'lik 1'er tane adamim var sadece. O kadar. Rashford'a 20M veririm rengim. Dusunursen eger...Sen de kadronu atsana bi Onur![]()
Willian ile Jimenez +30 istenen yerde Rashford'a 20 olmaz beBenim kadro cop yav. Benden sana ekmek cikmaz. 80'lik ve 82'lik 1'er tane adamim var sadece. O kadar. Rashford'a 20M veririm rengim. Dusunursen eger,
aynen düsük takımlar böylece daha düsük oluyor ben elmasla istedigimı gelıstırıp büyüklere yetisebilirdimherşey kapalı antreman geliştirme , kamp v.s. ne yapacağız burda
aradaki farkı nasıl kapatacağız Shouthamton'u vermişsiniz kura videosu falan belli değil ne yapacağız en değerli oyuncumuz 79 luk
Kadronu SS at. İşime yarayan adam varsa, anlaşma zemini arayalım.
Para yok ki.Willian ile Jimenez +30 istenen yerde Rashford'a 20 olmaz beAyrıca sen o kadar parayı nerde buldun daha başlangıçta
![]()
rasforda 25 verırımWillian ile Jimenez +30 istenen yerde Rashford'a 20 olmaz beAyrıca sen o kadar parayı nerde buldun daha başlangıçta
![]()
Para yok ki.Yarın oyuncular satılınca teklif yapacaktım.
Sisteme maxdan itelemek istersen senin Rashford 35'e filan gider tabii. Ama sistem 1 günde kaç oyuncumuzu alacak, o da önemli konu. Şampiyonluğa oynadığın için senin için her hafta önemli. Sadece sistemi bekleyerek lig başlayana kadar kaç oyuncu satabileceksin rengim. Onun hesabını iyi yap.
Esasında ben hakkaniyetli 1 teklif yaptım. Kaşif 85'lik-86'lık adamı 14-15'e getiriyor çünkü.
FM diliyle cevap vereyimrasforda 25 verırım
Delle Alli'ye 18M veririm.
Delle Alli'ye 18M veririm.
Neyse o zaman.FM diliyle cevap vereyimRashford satılık değil çekin elinizi
![]()
mılletı neden kazıklıyorsunuz onur beyDelle Alli'ye 18M veririm.
85'lik adama ne kadar vereceğim hain adam.
Gayet hakkaniyetli rakamlar öneriyorum.mılletı neden kazıklıyorsunuz onur bey