herşey kapalı antreman geliştirme , kamp v.s. ne yapacağız burda
aradaki farkı nasıl kapatacağız Shouthamton'u vermişsiniz kura videosu falan belli değil ne yapacağız en değerli oyuncumuz 79 luk

Benim kadro cop yav. Benden sana ekmek cikmaz. 80'lik ve 82'lik 1'er tane adamim var sadece. O kadar. Rashford'a 20M veririm rengim. Dusunursen eger,
Willian ile Jimenez +30 istenen yerde Rashford'a 20 olmaz be :D Ayrıca sen o kadar parayı nerde buldun daha başlangıçta :D

herşey kapalı antreman geliştirme , kamp v.s. ne yapacağız burda
aradaki farkı nasıl kapatacağız Shouthamton'u vermişsiniz kura videosu falan belli değil ne yapacağız en değerli oyuncumuz 79 luk
aynen düsük takımlar böylece daha düsük oluyor ben elmasla istedigimı gelıstırıp büyüklere yetisebilirdim

Kadronu SS at. İşime yarayan adam varsa, anlaşma zemini arayalım.
adc.webp
adc2.webp

Willian ile Jimenez +30 istenen yerde Rashford'a 20 olmaz be :D Ayrıca sen o kadar parayı nerde buldun daha başlangıçta :D
Para yok ki. :D Yarın oyuncular satılınca teklif yapacaktım. :D
Sisteme maxdan itelemek istersen senin Rashford 35'e filan gider tabii. Ama sistem 1 günde kaç oyuncumuzu alacak, o da önemli konu. Şampiyonluğa oynadığın için senin için her hafta önemli. Sadece sistemi bekleyerek lig başlayana kadar kaç oyuncu satabileceksin rengim. Onun hesabını iyi yap. :D
Esasında ben hakkaniyetli 1 teklif yaptım. Kaşif 85'lik-86'lık adamı 14-15'e getiriyor çünkü.

Para yok ki. :D Yarın oyuncular satılınca teklif yapacaktım. :D
Sisteme maxdan itelemek istersen senin Rashford 35'e filan gider tabii. Ama sistem 1 günde kaç oyuncumuzu alacak, o da önemli konu. Şampiyonluğa oynadığın için senin için her hafta önemli. Sadece sistemi bekleyerek lig başlayana kadar kaç oyuncu satabileceksin rengim. Onun hesabını iyi yap. :D
Esasında ben hakkaniyetli 1 teklif yaptım. Kaşif 85'lik-86'lık adamı 14-15'e getiriyor çünkü.
rasforda 25 verırım
FM diliyle cevap vereyim :D Rashford satılık değil çekin elinizi :D

Geri
Üst Alt