Acik arttirmaya donusturmeye calisiyorum. :D

Biten bir transferi açık arttırmaya çalışmak ne demek biliyor musun yaptığın ayıp be sen Rize başkanımısın

images (2).webp

Yalan mı abi para yok işte :D hoş adam gibi kadro da yok :D
En iyi adamlarini satarak baslaman lazim senin. En iyiyi daha iyi yapmak amaci bir kenara, normal olarak en iyi adamlarin daha pahali olacagi icin simdi elden cikarman hayrina olur. Yoksa lig basladiktan sonra 3-5 gun satilmasini beklersin. 10-14M arasi oyuncular zaten genelde 1 gunde satiliyor.

En iyi adamlarini satarak baslaman lazim senin. En iyiyi daha iyi yapmak amaci bir kenara, normal olarak en iyi adamlarin daha pahali olacagi icin simdi elden cikarman hayrina olur. Yoksa lig basladiktan sonra 3-5 gun satilmasini beklersin. 10-14M arasi oyuncular zaten genelde 1 gunde satiliyor.
Sen Neymarı nasıl düşürdün onu söyle hilesi ne bu işin :D

Sen Neymarı nasıl düşürdün onu söyle hilesi ne bu işin :D
Kasif'i yollarken ayrintili arama yaparsan istedigin adami buyuk ihtimalle bulursun. Bulamasan bile, ona en yakin oyuncuyu getirir kasif.
Misal Mbappe'yi almak icin yollamistim ama baska 1 renktas benden once davrandigi icin Neymar'i getirmis.
Mbappe'yi almak icin:
Ülke: Fransa
Lig: Fransa
Yetenek: +85
Stil: Tercih yok
Mevki: Forvet

Seklinde araman lazim.
Dikkat etmen nokta, istedigin adamin overall araligini tutturman lazim.
Atiyorum, Dembele'yi istedin ve her kriterin dogru ama yetenek araligini +85 olarak seçmişsin. Gecmis olsun. Cunku adamin overall'u 82 mi ne. :D

Ha boyle olsa bile, kasifin boşa gitmiyor. Her turlu +85 adam buluyor sana ama buldugu adamlar atiyorum < 24 yaş degil de 28 yasinda filan oluyor. Bana mesela Griezmann'i da teklif etmisti Neymar ile birlikte. Biri 28, digeri 29 yasinda.
Son olarak, oyunda Almanya ligi olmadigi icin, oradan nokta atisi transfer yapabilmek her zaman denk gelmeyebiliyor. Alman bir oyuncu transfer listesine dusebiliyor tabii. O ayri konu.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt