- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
İş yapacak tek topçum bu sabah özel uçaklan indirdiğim De Light onu isteyeceksen olmazsenınle bı fusbalcı hakkında transfer gorusmesı yapmak ısterım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş yapacak tek topçum bu sabah özel uçaklan indirdiğim De Light onu isteyeceksen olmazsenınle bı fusbalcı hakkında transfer gorusmesı yapmak ısterım

Hayır daha farklı bı ısım uygunsa goruselımİş yapacak tek topçum bu sabah özel uçaklan indirdiğim De Light onu isteyeceksen olmaz![]()
teklifini bekliyorumHayır daha farklı bı ısım uygunsa goruselım
benımle tarihi bagları olan bı topcuyu ıstıyorum 3. kusaktan akrabamteklifini bekliyorum
Kimse almamis reis gözükmüyor listedecamavingayı alan hain kim !!!!!!!!!!!!!!
![]()
memo almış, neyse ödeştik bende mbappeyi almıştımKimse almamis reis gözükmüyor listede

bi kolaçan edeyim dedim listeyi şaak önüme düştümemo almış, neyse ödeştik bende mbappeyi almıştım![]()

çok seri gelişiyor yalnız iyi transfer, gördüğüm iyi oldu ama boşa yollamayalım kaşifi@İbrahim Gençtürk 3 gün önce ilk 35 kişilik kadromuza almayacağımız adamların peşine düştük![]()

oyun başı kadro farkları 
@Onur Adıbelli renktaşım tahsilat için teklif yolluyorum neymarın kalan taksidini online olunca kabul edersin