- 5 Eylül 2014
- 85.610
- 71.682
- 4.513
15?? 13 verırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15?? 13 verırım
Sabah teklif yapayim. Simdi elimde 10M var.tamam sardım
iteleyenler var gibi gorunmekteOyuncularin satilmamasi aramizda ticaret yapmamizi zorunlu kilacak gibi.
Eskisi gibi maxdan sisteme iteleyemiyoruz.
Var tabii de, daha lig baslamadan max 2 oyuncu satin aliyor. Lig basladiginda dusunemiyorum bile. Onceki OSM'de sistemin satin alma surkulasyonu cok fazlaydi.iteleyenler var gibi gorunmekte
hic dikkat etmemısım inanilk maçım ezeli rakibim
modluğumu benden alan hain olan
recep yıldırımla
İlyas bey paranız cok ama hic teklıf gelmiyor bize@Yusuf Ciftci renktaş firmino ya talibim satılık mıdır?
İlyas bey paranız cok ama hic teklıf gelmiyor bize
iyi geceler rtaşmartinez veya icardi için ne istiyorsun renktaşım pazarlığa başlayalım bakalım![]()
@İlyas Karaca Renktas insallah Neymar'in hayrini gorursun de, yaptigin muazzam matematik islemleri bosa gitmez.
97'lik Mane ve 91'lik Lewandowski'den sifir verim aldim ve bu yuzden sattim maalesef. Bu OSM'de bir oyuncunun overall'u istedigin kadar yuksek olsun, bazen hic performans vermeyebiliyor. Veya overall'u X bir oyuncuya kiyasla daha dusuk oldugu halde daha iyi performans verebiliyor. Sen de fark etmissindir. Gerci, her halukarda kardasin. Tutmasa bile biraz daha gelistirsen 55M'a filan itelersin.
Ben de Fransiz lobisi kurmak istiyorum da, bakalim.amacım güney amerikalı ön taraf yapmak o yüzden uruguay-arjantin-brezilyalı oyunculara yöneliyorum ayrıca erken almak istememin nedeni önümüzdeki 3 gün boyunca günde 3 kere antreman basıcam muhtemelen satış fiyatında 15+m fark edecek bu nedenle tutmadığı zaman büyük karla satıcam o yüzden diferansiyele kafa yorduğum kadar bu transfere yordum bildiğin![]()
Ben de Fransiz lobisi kurmak istiyorum da, bakalim.![]()
Aklimda o herif de, oyunda Almanya ligi olmadigindan oradaki oyunculari kasifin bulmasi sıkıntı biraz ama sansimi deneyecegim tabii.hayırlısı renktaş bakalım durum ne getirecek, yalnız mbappeyi kaybetmen kötü olmuş coman'ı falan kaybetme bari o da çok hızlı gelişiyordu
mbappe-dembele olmadanBen de Fransiz lobisi kurmak istiyorum da, bakalim.![]()

tebrık edıyorum mbappeyı aldıgın ıcın dostummbappe-dembele olmadan
kör topal bişey olur o lobi![]()