- 3 Temmuz 2012
- 139.565
- 87.984
- 5.338
3-1 yendik ama gol yememiz üzdü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-3-3 b xd
Knka sistem bazı oyuncuları buffluyor. Normalde bunu çok sık yapmaz, Saint E. ile oynadığım Fransa Ligi'nde baya nadir gördüm bunu. Genelde zaten en iyi olan oyuncuları daha da iyi yapıyor. Mesela Griezmann'ı 99'a çekmek gibi. Ama ortada iyi oyuncu kalmayınca sistem Banega vs gibi bazı ortalama oyuncuları world class seviyesine çekip satışa koyuyor. Bence iyi de oluyor.Oyuna giresim gelmiyor yav Banega nasıl 96'lık oyuncu abi bu adam Kroos'tan Modric'ten daha mı iyi? Keşke oyunun yapay zekası iyi olsaydı.
Senin yerine bilgisayar oynasa yenerdi la o kadroyla.4-3-3 b xd
Taktigi + formasyonu degistirdim bakalimSenin yerine bilgisayar oynasa yenerdi la o kadroyla.![]()
Adamın amacı huzur evi kurmak herhalde. Chelsea ile peşinde olduğu oyunculara bakıyorum ve '' bu adam ne yapıyor lan '' sorusunu sormadan edemiyorum kendime.Ulan bizim sistemde genç oyuncu kalmadı. Bufflanan 30+ oyuncuların da hepsini Murhan alıyor.
senın kadro psikopat bi hale bürünmüş reis her konuda avantajlı hale getirmişsin. aramızda üstün taktik birikimi sayesinde murhan dışında kolay kolay kimse başa çıkamaz gibiUlan bizim sistemde genç oyuncu kalmadı. Bufflanan 30+ oyuncuların da hepsini Murhan alıyor.
valverde yerine camavingasenın kadro psikopat bi hale bürünmüş reis her konuda avantajlı hale getirmişsin. aramızda üstün taktik birikimi sayesinde murhan dışında kolay kolay kimse başa çıkamaz gibi

20. lazim bana cünkü :/ defanstan kimseyi satmamayi planliyordum@Musap Aydinli Cancelo'yu kaça salarsın?