@İlyas Karaca Renktas sözde dün sabah atacaktim da unutmusum yav. :D
Su anki kadro degeri siralamasi bu.
Ama bu biraz yaniltici. Cunku oyunda en pahali oyuncular forvetler oldugu icin forveti fazla olan takimlar siralamada one geciyor cogu zaman.
Screenshot_2020-05-11-16-00-29.png

Screenshot_2020-05-11-16-00-48.png

Biliyorum orta saha en ucuz 2. Yer sende de orası bol 😂
Valla her bolgede baya baya alternatifli bir kadrom oldu. Defansimin yedekleri bile 85'lik. :D
Bu arada CL'nin baslamasina 2 gun kala oyuncu gelistirmeleri ve al satlarla birlikte kadro kalitesi farkini erittim. 2 gune one gecerim muhtemelen. :D

Son düzenleme:
Valla her bolgede baya baya alternatifli bir kadrom oldu. Defansimin yedekleri bile 85'lik. :D
Bu arada CL'nin baslamasina 2 gun kala oyuncu gelistirmeleri ve al satlarla birlikte kadro kalitesi farkini erittim. 2 gune one gecerim muhtemelen. :D
lıstede benım takım nerde

o listeye guvenmeyın arkadaslar 50 mılyon keş param var

Ranking olarak ilk3 deyim. futbol anlaminda GS 1. devre gibiyim abv
Senin kadro sıralamada 3. ama kadrolar arasında çok az bir fark var şu anda. Herkes manyak manyak kadrolar kurdu bile 6. haftada.
Eğer taktiğin doğru değilse birisi kadrosu 1 tık daha kötü olmasına rağmen iyi ayarlanmış bir 4-4-2 veya 4-5-1 ile seni yener yani. Şaşırma buna. Oyunun taktik mekaniğini çözmek zaman alıyor ilk kez oynuyorsan.
Geçen sezon ilk defa oynamıştım ben de bu oyunu. Saint E. ve GSC OSM'yi aynı anda götürdüm.
Bu da 2. sezonum işte. Taktik mekaniğini büyük ölçüde anca ligin 4'de 3'ü bittiğinde çözebilmiştim. Sürekli bir şey deniyorsun.
Hoş, hala bir şeyler deniyorum ve yeni yeni şeyler öğreniyorum. Bitmiyor yani.

murphe karşı çılgın bir taktik yaptım
antrenmanlarda gelene geçene 5-6 attık.
maçta kesin yeniliriz.

olamaz kadromu kurmayı unutttum

3-2 kaybetmısız be deplasmanda nerdeyse kazanıyorduk olsun!!

bugün maç mı varmış ya
kadro dizmemiştim xd

watford yıne husran gıbı

Geri
Üst Alt