İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
ulan murph hemen 4-5-1 ayarlamış 
sen chelseasin, evinde oynuyon utan

sen chelseasin, evinde oynuyon utan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

@İlyas Karaca Renktas sözde dün sabah atacaktim da unutmusum yav.
Su anki kadro degeri siralamasi bu.
Ama bu biraz yaniltici. Cunku oyunda en pahali oyuncular forvetler oldugu icin forveti fazla olan takimlar siralamada one geciyor cogu zaman.
Ekli dosyayı görüntüle 80876
Ekli dosyayı görüntüle 80877
Valla her bolgede baya baya alternatifli bir kadrom oldu. Defansimin yedekleri bile 85'lik.Biliyorum orta saha en ucuz 2. Yer sende de orası bol![]()
lıstede benım takım nerdeValla her bolgede baya baya alternatifli bir kadrom oldu. Defansimin yedekleri bile 85'lik.
Bu arada CL'nin baslamasina 2 gun kala oyuncu gelistirmeleri ve al satlarla birlikte kadro kalitesi farkini erittim. 2 gune one gecerim muhtemelen.![]()
Ranking olarak ilk3 deyim. futbol anlaminda GS 1. devre gibiyim abv@İlyas Karaca Renktas sözde dün sabah atacaktim da unutmusum yav.
Su anki kadro degeri siralamasi bu.
Ama bu biraz yaniltici. Cunku oyunda en pahali oyuncular forvetler oldugu icin forveti fazla olan takimlar siralamada one geciyor cogu zaman.
Ekli dosyayı görüntüle 80876
Ekli dosyayı görüntüle 80877
Senin kadro sıralamada 3. ama kadrolar arasında çok az bir fark var şu anda. Herkes manyak manyak kadrolar kurdu bile 6. haftada.Ranking olarak ilk3 deyim. futbol anlaminda GS 1. devre gibiyim abv
Kendini zengin sanıp 2 tane 85'lik oyuncunun alınabileceği yerde bütün parayı tek bir adama gömersen öyle olur tabii reis.listedekiler giderse kadrom 15kişiye düşecek olaya bak