- 3 Temmuz 2012
- 139.554
- 87.980
- 5.338
Süle 22mŞimdiden söyleyeyim legendslerin hiç bir ekstra katkısı yok ve çok pahalılar. Adamların derdi coins satmak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süle 22mŞimdiden söyleyeyim legendslerin hiç bir ekstra katkısı yok ve çok pahalılar. Adamların derdi coins satmak
İbo pmbırakın böyle saçma eventleri Training eventi getirin

totnımdan suleyı yarı fiyatına geri alırsın nasılsa reis görmezden gel bu seferlikŞikeye gel verratti 27m satılmış!!
Yok almam gitti süle hayrını görsüntotnımdan suleyı yarı fiyatına geri alırsın nasılsa reis görmezden gel bu seferlik
Satayım sana benim sağ beki. Overall'u 88. Yaşı 29. 18'e aldım. 25'e bırakırım. 4-3-3 oynayacak kadar iyi bir kadrom olmadığı için beke ihtiyacım yok. Bu overall'da hücumcu defansı biraz zor bulursun oyunda.
Hani oyuncumu pazarlamak için söylemiyorum ama 4-3-3'de bekler hakikaten önemli. Saint E.'de benim 3 bek toplamda 26 asist 3 gol filan yapmıştı.
22'ye anlasalim, ne senin ne benim dedigi olsun. Gerci sen oyunda misin yav.21 veririm
Rengim bak Musap 86 overall 29 yas Alcantara'yi 18'e verdi.
Kardes sana rooneyı vereyımRengim bak Musap 86 overall 29 yas Alcantara'yi 18'e verdi.
Zurh 81 overall 21 yas Mount'u 18'e verdi.
Tum oran oranti hesaplamalarim sonucunda senin de 84 overall 22 yas Bencancur'u 20'ye vermen icap ediyor.
Beni acemilerle karıştırmaRengim bak Musap 86 overall 29 yas Alcantara'yi 18'e verdi.
Zurh 81 overall 21 yas Mount'u 18'e verdi.
Tum oran oranti hesaplamalarim sonucunda senin de 84 overall 22 yas Bencancur'u 20'ye vermen icap ediyor.
Herifin degeri 12, ben 20 vereyiyorum. Hadi 21 olsun. Sal adami. Teklif etmedigim bi bobregim kaldi.Beni acemilerle karıştırma
öyle degere göre topcu satıldıgını nerden gördün kardes??Herifin degeri 12, ben 20 vereyiyorum. Hadi 21 olsun. Sal adami. Teklif etmedigim bi bobregim kaldi.![]()