Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
lig maçları kaçta oynanıyo yav geçenki ligde 5te başlıyodu ona göre çocuklara bi idman ayarlicam 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu sen hiç düşünme ya iftardan çok önce oynanıyor uyuyor olursun sen reislig maçları kaçta oynanıyo yav geçenki ligde 5te başlıyodu ona göre çocuklara bi idman ayarlicam![]()

Balonlowskiyi satam sanaTransfer listesine gelen oyunculara koyum
Corona,suarez,benzema.
Para var huzur yok.
12 civarında 1 oyuncun satılır belki. O da olursa öp başına koy yani. Bugün sadece 1 oyuncum satıldı 12:48'de filan...dün 4 milyonluk satış yaptık bugünü de pas geçecez heralde :red:
Forvet hattımı biliyon reisBalonlowskiyi satam sana

İyi ki istifa etmişim. Boşu boşuna sinirlenecektim.250 saattir adamım satılmamış oyun ilerlememi istemiyor
Boşver renktaş. İstifa et gitsin.oyun motoru 2 gündür üstüme oynuyo
adamlarımı satın almadığı gibi gitti bir de agresiflik normalken en önemli adamıma kırmızı göstermiş maçı da kaybetmişiz :red:
yok yaw ne istifası ben zaten son sıradan başladım champ hedefim yok ki, başkan mutlu benden şuandaBoşver renktaş. İstifa et gitsin.

rei kadro değerin baya yükselmiş ama yav bana 110 m fark atmıssın.oyun motoru 2 gündür üstüme oynuyo
adamlarımı satın almadığı gibi gitti bir de agresiflik normalken en önemli adamıma kırmızı göstermiş maçı da kaybetmişiz :red:
o oyunun başındaki hamlelerimden dolayırei kadro değerin baya yükselmiş ama yav bana 110 m fark atmıssın.
bebeklerim büyüyoiyide reis coinlik bişey yok ki şuan oynadığımız lig de her şey kapalı. antrenman maçları içinde yeterli coin beleşe geliyor zaten.Yalnız bu oyunun en kıl olduğum noktalarından biri şuydu:
Hazırlık maçlarında veletlerin gücü inanılmaz artıyorken, lig maçlarında 11 oynattığımızda artmıyor. Oyun diyor ki resmen, veletleri geliştirmek istiyorsan coin al ve hazırlık maçı yap.
Hayır 77-78'lik adamı da antrenmanla bir yere kadar geliştiriyorsun. Maçta gelişmeyecek adamı niye 11 oynatayım 87-88'lik adamım varken.
Bir de, herifleri 3 maç oynatmadım moralleri düştü. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya.
Oyundaki saçmalıklar Muş'tan İskenderun'a yol olur anasını satayım.