lig maçları kaçta oynanıyo yav geçenki ligde 5te başlıyodu ona göre çocuklara bi idman ayarlicam :D

dün 4 milyonluk satış yaptık bugünü de pas geçecez heralde :red:

sergi roberto denen eski oyuncum gittikten sonra profiline baktım 90 91 bişeydi defansı. 20 dakika sonra satıldığını gördüm herif 110 defans gucune fırlamış direkt. çermanderın hiç polemiğe girmeden direkt çarizard olması gibi bişey bu

250 saattir adamım satılmamış oyun ilerlememi istemiyor

balonlowski rövataşa golü attı yav. hamit geldikten sonra bi klasik oldu bu gol takımda

oyun motoru 2 gündür üstüme oynuyo
adamlarımı satın almadığı gibi gitti bir de agresiflik normalken en önemli adamıma kırmızı göstermiş maçı da kaybetmişiz :red:

oyun motoru 2 gündür üstüme oynuyo
adamlarımı satın almadığı gibi gitti bir de agresiflik normalken en önemli adamıma kırmızı göstermiş maçı da kaybetmişiz :red:
rei kadro değerin baya yükselmiş ama yav bana 110 m fark atmıssın.

Yalnız bu oyunun en kıl olduğum noktalarından biri şuydu:
Hazırlık maçlarında veletlerin gücü inanılmaz artıyorken, lig maçlarında 11 oynattığımızda artmıyor. Oyun diyor ki resmen, veletleri geliştirmek istiyorsan coin al ve hazırlık maçı yap.
Hayır 77-78'lik adamı da antrenmanla bir yere kadar geliştiriyorsun. Maçta gelişmeyecek adamı niye 11 oynatayım 87-88'lik adamım varken.
Bir de, herifleri 3 maç oynatmadım moralleri düştü. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya.
Oyundaki saçmalıklar Muş'tan İskenderun'a yol olur anasını satayım.

Yalnız bu oyunun en kıl olduğum noktalarından biri şuydu:
Hazırlık maçlarında veletlerin gücü inanılmaz artıyorken, lig maçlarında 11 oynattığımızda artmıyor. Oyun diyor ki resmen, veletleri geliştirmek istiyorsan coin al ve hazırlık maçı yap.
Hayır 77-78'lik adamı da antrenmanla bir yere kadar geliştiriyorsun. Maçta gelişmeyecek adamı niye 11 oynatayım 87-88'lik adamım varken.
Bir de, herifleri 3 maç oynatmadım moralleri düştü. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya.
Oyundaki saçmalıklar Muş'tan İskenderun'a yol olur anasını satayım.
iyide reis coinlik bişey yok ki şuan oynadığımız lig de her şey kapalı. antrenman maçları içinde yeterli coin beleşe geliyor zaten.
oyun zaten olağanustu bişey değil fakat her tipte sisteme olanağa sahip insanların oyuna girerken sorun yaşamadan bi araya gelip oynayabileceği basit bi yapı. çok kaliteli mantıklı bişey beklemek anlamsız .
birde senın yerine başlayan arkdaş 3 atmıs bugün manuya

Geri
Üst Alt