iyide reis coinlik bişey yok ki şuan oynadığımız lig de her şey kapalı. antrenman maçları içinde yeterli coin beleşe geliyor zaten.
oyun zaten olağanustu bişey değil fakat her tipte sisteme olanağa sahip insanların oyuna girerken sorun yaşamadan bi araya gelip oynayabileceği basit bi yapı. çok kaliteli mantıklı bişey beklemek anlamsız .
birde senın yerine başlayan arkdaş 3 atmıs bugün manuya
Reis her şeyin kapalı olduğunu biliyorum ama veletleri geliştirmek için coin lazım işte. İşin gerçeği o. Tamam antrenmanda gelişiyorlar da, 77'lik bi adamı 85-86 yapana kadar ligin yarısı bitiyor en az.
@Cihan Ağzıkara Muazzam bir başarısızlık örneği sergiliyor Manu'da. Son 5 maçta galibiyeti yoktu. Normal yenmesi. Zaten benim takımın 11'i onunkinden iyiydi sanırım. :D

@Onur Adıbelli niye hep beni örnek veriyon lan :D O coinler ile oyuncu nasıl gelişiyio 70 coin var nereye harcicam bunları :D
Normalde o coin'leri kaşifin getirdiği topçuları almak için kullanıyorsun ama ortada topçu kalmadığı için kaşifi kullanmıyoruz. :D Hazırlık maçları atabilirsin. 11'e veletleri koy. Birkaçı gelişir. Aynı günde 3'ten fazla hazırlık maçı yapınca gelişimler baya verimsiz hale geliyor ama. Ona dikkat et. 3'ten fazlası boşuna yani aynı anda.

Normalde o coinlerleri kaşifin getirdiği topçuları almak için kullanıyorsun ama ortada topçu kalmadığı için kaşifi kullanmıyoruz. Hazırlık maçları atabilirsin. 11'e veletleri koy. Birkaçı gelişir. Aynı günde 3'ten fazla hazırlık maçı yapınca gelişimler baya verimsiz hale geliyor ama. Ona dikkat et. 3'ten fazlası boşuna yani aynı anda.
Boş yani salla :D

Reis her şeyin kapalı olduğunu biliyorum ama veletleri geliştirmek için coin lazım işte. İşin gerçeği o. Tamam antrenmanda gelişiyorlar da, 77'lik bi adamı 85-86 yapana kadar ligin yarısı bitiyor en az.
@Cihan Ağzıkara Muazzam bir başarısızlık örneği sergiliyor Manu'da. Son 5 maçta galibiyeti yoktu. Normal yenmesi. Zaten benim takımın 11'i onunkinden iyiydi sanırım. :D
8. haftadayız dediğin gibi gencleri alıp bahsettiğin değerlerin üstüne çıkaranlar çok reis. o 4 saatlik antrenman dönemi baya iyi değerlendirdi insanlar. orada genclere yoğunlaşmadın sanırım sen

@Musap Aydinli olm 4-3-3 oynuyosun kaleyi görünce vur ile çıkmışsın. Oyunu baya unutmuşun. :asd:

4-3-3 oynuyorsan kanat oyunu en iyisi
Kaleyi görünce vur 4-5-1 veya defansif taktikler için.

bende diyom 4-3-3 oynayıp o kadroyla nasıl puan kaybediyor.

8. haftadayız dediğin gibi gencleri alıp bahsettiğin değerlerin üstüne çıkaranlar çok reis. o 4 saatlik antrenman dönemi baya iyi değerlendirdi insanlar. orada genclere yoğunlaşmadın sanırım sen
daha antrenman maçında ve antrenmanda 2 katı gelişim etkinliği fln gelmesi lazım ;D

yarın pis maç var yannız he sizin. antrenör olmasam sizin maçı izlerdim benimkini bırakıp.
yaw en sinir bozucu yanı da o, yarın krtik maç var
rotasyon yapayım dedim bazı herifleri kenara aldım maç iyi de gidiyomuş ama 65 te kırmızı yemiş en kilit herifim, tüm planlarım altüst oldu ;D

yaklaşık 12 tane kekoyu birden geliştiriyorum, antrenman yapmak için birbirilerini kesiyolar
kırmızı gören herifi avukata mı ne teslim etsen cezası kurtulmuyor mu reis
ibrahim mi şerafettin mi ne onlardan biriyle oynarken kadrosuna baktım adamın biri cezalı sonra bi baktım maçta oynuyor cezası düşmüş

kırmızı gören herifi avukata mı ne teslim etsen cezası kurtulmuyor mu reis
ibrahim mi şerafettin mi ne onlardan biriyle oynarken kadrosuna baktım adamın biri cezalı sonra bi baktım maçta oynuyor cezası düşmüş
sadece 1 maç olduğu için bir şey yapamıyormuş çakma morgan freeman
indir (5).png

Balance ayarlarını tutturamıyorsun o zaman.
70 civarında olacak ince ayarı sen bulacan.
4-5-1’e ağır kaybediyor ama 4-4-2/4-2-3-1’i falan duman ediyor. Analist at ona göre çık.
adamla deplasmanda işin bitti anlatırısın tabi :asd:

Geri
Üst Alt