- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
canzede ibrahimovic tekrar listeye girmiş. geliştirmiş kendını arslanım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyorum can-ı gönüldenbombok bı oyun
15 defa taktik değiştirdin ulan taaruza mı kalkıyonSüt cupa ibretlik bi taktik ve kadro ile çıktık.
Takımın 4 as oyuncusu oynamıyor. Mbappe Ödegaardı alıp karıya gitmiş.
reis şöyle yapalım şimdi sen benden satılık listemdkei oyuncuları al sonra bende elde ettiğim para ile senden kalan oyuncuları alayımtum topcularım satılıktır
yok be 3-5-2'nin full kapanık versiyonunda (3-3-2-2) bırakıyom millet antrenmanda yenemesin diye15 defa taktik değiştirdin ulan taaruza mı kalkıyon

ya bırak ya düşmana saldırır gibi hazırlamassın takımı 111lik adamlar 109luk adamlar değişik değişik taktıkler sonra rotansyına gidiyorum diyosunyok be 3-5-2'nin full kapanık versiyonunu oynuyom (3-3-2-2) millet antrenmanda yenemesin diye
3-4-3'e geçtim sadece.
4-5-1 / 4-4-2 çıktıysan yenersin![]()
son 5 maçta 5 galibiyet almışın reisya bırak ya düşmana saldırır gibi hazırlamassın takımı 111lik adamlar 109luk adamlar değişik değişik taktıkler sonra rotansyına gidiyorum diyosun
sırf moralın bozuluyor diye 451 cıkmadım bu maca.

tebrikler reis olaya bak feliksin sakatlığı şansızlığım oldu herif 9.dakikada sakatlanıp oyundan cıkıyor yerine giren mbambe