OSM | 8. GSCimbom İngiltere Premier Ligi | Şampiyon Liverpool - Kaan Usta

Ulan 80de attık 88de yedik ya ama takım ışık verdi :D Deplasman olmasına rağmen şutlarda 8-11 üstünlük kurdum.

Tüh be Seden reisi zorlamışız ama kaybetmişiz neyse en azından 2 topçusunu sakatladık :p

Tüh be Seden reisi zorlamışız ama kaybetmişiz neyse en azından 2 topçusunu sakatladık :p
yana döne ortasaha toplamaya calısıyorum reis 5lı oynadığım ıcın bu ıkı sakatlık baya sıkıntıya sokacak. ilkayın 1 gol 1 asistle oynadığı maçtan 6 maç sakat olarak ayrılması daha bi fena oldu

Reis ben senden de bruyne'yi alayım işte 50'ye. Sen 50'ye daha gencini bulursun Alli içinde gerekli parayı toplandığında tekrar görüşeceğiz işte
yok hacım ben sana sudan ucuza on numara forvet sattım sağlam bı guzellık yaptım ama alli transferınde lımıtlerı zorlamama rağmen guzellık görmedım. burun gıbı ortasahayı 50 60 m harcasam bulamam zaten suan ortasaham pert

Son düzenleme:
kafa kafaya fernandinho veya mahrez ile takasa gırebılırım anca baskan kadrom kısıtlı maalsef
Tamamdır hayırlı uğurlu olsun. 17 m teklifi yolla al bende senden yarın alırım mahrezi 17m'a .
s-37de77a51dbcc9f0d7a5322cb7e4d0562e6a9c47.gif

Tamamdır hayırlı uğurlu olsun. 17 m teklifi yolla al bende senden yarın alırım mahrezi 17m'a .
s-37de77a51dbcc9f0d7a5322cb7e4d0562e6a9c47.gif
Çağrı öyle bi tribe soktuki beni biri böyle hemen anlaşmaya varınca ulan nerede hata ediyorum acaba diyorum :D tamam draxler için teklıf atyorum mahrezi lıstden cıkartyorum yarın 17mlık gerı donusu yaparsın. hayrlı olsun

Geri
Üst Alt