Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.391
- 3.340
- 458
Varmi yer daha ?Son takım için arkadaşınızı, eşinizi, dostunuzu getirebilirsiniz her türlüsüne açığız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Varmi yer daha ?Son takım için arkadaşınızı, eşinizi, dostunuzu getirebilirsiniz her türlüsüne açığız.
Kalmadı reis ilerde ayrılan olursa ilk seni çağırırım.Varmi yer daha ?
Hollanda seyiyle giremedim, Turkiyeye de nasil gecirecegimi bilmiyordum (hep Hollanda sayfasi aciliyordu) @Mehmet Ocak saolsun en sonunda bugun basardimKalmadı reis ilerde ayrılan olursa ilk seni çağırırım.
Bu arada oyunu öneren sendin 8 lig boyunca hiçbirine nasıl katılamadın yaw![]()
Yer acildiginda bi Mention atarsin rengoKalmadı reis ilerde ayrılan olursa ilk seni çağırırım.
Bu arada oyunu öneren sendin 8 lig boyunca hiçbirine nasıl katılamadın yaw![]()
yana döne ortasaha toplamaya calısıyorum reis 5lı oynadığım ıcın bu ıkı sakatlık baya sıkıntıya sokacak. ilkayın 1 gol 1 asistle oynadığı maçtan 6 maç sakat olarak ayrılması daha bi fena olduTüh be Seden reisi zorlamışız ama kaybetmişiz neyse en azından 2 topçusunu sakatladık![]()
iki oyuncusu sakatlandı vermez artık gel al Draxler belasını kimse almadı oyun bile almadı yav .@Osman SEDEN reis şu de bruyne'yi sat artık yav
15m ım var reıs al parayı ver draxlerıiki oyuncusu sakatlandı vermez artık gel al Draxler belasını kimse almadı oyun bile almadı yav .
@Osman SEDEN; hey zengin adam Draxler ?
ne satması reıs daha senden alliyı alıp kadroyu efsane parma kadrosuna cevırıcem inş.@Osman SEDEN reis şu de bruyne'yi sat artık yav
Reis ben senden de bruyne'yi alayım işte 50'ye. Sen 50'ye daha gencini bulursun Alli içinde gerekli parayı toplandığında tekrar görüşeceğiz iştene satması reıs daha senden alliyı alıp kadroyu efsane parma kadrosuna cevırıcem inş.
Draxler kesmez beni büyük oynuyorumiki oyuncusu sakatlandı vermez artık gel al Draxler belasını kimse almadı oyun bile almadı yav .
@Osman SEDEN; hey zengin adam Draxler ?
Laporteyle takas ? üste 2m vereyim15m ım var reıs al parayı ver draxlerı
yok hacım ben sana sudan ucuza on numara forvet sattım sağlam bı guzellık yaptım ama alli transferınde lımıtlerı zorlamama rağmen guzellık görmedım. burun gıbı ortasahayı 50 60 m harcasam bulamam zaten suan ortasaham pertReis ben senden de bruyne'yi alayım işte 50'ye. Sen 50'ye daha gencini bulursun Alli içinde gerekli parayı toplandığında tekrar görüşeceğiz işte
internet mı yavas forum yıne nöbetmı gecırıyor anlamadım laporte hangısı bakıyım bı reıs 1 snLaporteyle takas ? üste 2m vereyim
Forum bendede yavaş ama benimde net çok hızlı değil hangisinden bende bilmiyoruminternet mı yavas forum yıne nöbetmı gecırıyor anlamadım laporte hangısı bakıyım bı reıs 1 sn
kafa kafaya fernandinho veya mahrez ile takasa gırebılırım anca baskan kadrom kısıtlı maalsefLaporteyle takas ? üste 2m vereyim
Tamamdır hayırlı uğurlu olsun. 17 m teklifi yolla al bende senden yarın alırım mahrezi 17m'a .kafa kafaya fernandinho veya mahrez ile takasa gırebılırım anca baskan kadrom kısıtlı maalsef
Çağrı öyle bi tribe soktuki beni biri böyle hemen anlaşmaya varınca ulan nerede hata ediyorum acaba diyorumTamamdır hayırlı uğurlu olsun. 17 m teklifi yolla al bende senden yarın alırım mahrezi 17m'a .
![]()