Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.391
- 3.340
- 458
(Lukse bak)
Buda isime yaramaz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
(Lukse bak)
Yapilan macla birlikte oyun gunu sifirlaniyor.İki takım arasında yapılan transferde 2. Transferde 1 gün geçmesi lazım demiyormuydu yav? Osman reis benden draxler aldı baktım ki mahreze teklif atabiliyorum
Sen maçtan sonra aldın oyuncuyu yavYapilan macla birlikte oyun gunu sifirlaniyor.
doğru. yanılmısımSen maçtan sonra aldın oyuncuyu yav
Haklısın o tek taraflıda öyleydi.doğru. yanılmısım
ama şimdi sen benden oyuncu aldın ya 2. bi oyuncu alman ıcın bı mac gunu gecmesı lazım. fakat bu sure ıcerısınde ben senden 1 oyuncu alabılırım. oyun günü içerisinde karşılıklı birer oyuncu satışı yapabiliriz en fazla
reis kararlısın heralde brun için aynı ulke vatandası olayını kullanmak ıcın sanırım.@Osman SEDEN reis şu de bruyne'yi sat artık yav
b planım var reis oda tutmazsa alli işini düşünebilirimreis kararlısın heralde brun için aynı ulke vatandası olayını kullanmak ıcın sanırım.
şu ortasaha yokluğunda maks fiyat olan 70e de cıksan cidden satmam zaten transfer listesi pirana yuvası gibi kimseyi bulamam.
alli ile kafa kafaya takas yapalım paran cebınde kalsın istediğinde olsun. ikimizinde işine gelecek hatta avantaj yakalayacak olan sensin.
bence geri çevirme bu teklifi.
b planın inşallah üst üste teklif yollayıp yanlışlıkla kabul etmem üzerine değildirb planım var reis oda tutmazsa alli işini düşünebilirim
O taktigin ise yariyacagi ne malum ?Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan oldum ne diye taktiğini değiştirirsin ki be adam![]()