OSM | 8. GSCimbom İngiltere Premier Ligi | Şampiyon Liverpool - Kaan Usta

Bournemouth ile berabere kalmis :S

Ilk 4 mactan 500% 12 puan cikarirdim ben sezon basindan beri oynasam. Ilk 6 mactanda bi 15-16 yapardim herhalde (man utd ve liverpool maclari var, tas catlasin 1 beraberlik alirdim). Simdi zaman yok, oyuncular satilmali, oyuncu bulunup alinmali felan fistan.

Ballisiniz Liverpool ve Man Utd tdleri + Bournemouth tabi... Watford ve Crystal a yazik olacak yarin ve ertesi gun :D

forDiakhaby 22yaş 78güç 14m
forSobhi 21yaş 83güç 23m
osBiling 22yaş 77güç 11m

nunez ve dialloda yukarda belirttiğim gibi / son 2 saat

10 üzerinden 3 ile oynayan kaleci yüzünden 4 gol yedim üstelik başa baş giden bir maçtı kalede adeta erayı ismail gördüm resmen ilk 2 maç sonunda kadroyu tam oturtamadığımız için ligin dibindeyiz ama lig uzıun bir maraton

İki takım arasında yapılan transferde 2. Transferde 1 gün geçmesi lazım demiyormuydu yav? Osman reis benden draxler aldı baktım ki mahreze teklif atabiliyorum

Sen maçtan sonra aldın oyuncuyu yav
doğru. yanılmısım
ama şimdi sen benden oyuncu aldın ya 2. bi oyuncu alman ıcın bı mac gunu gecmesı lazım. fakat bu sure ıcerısınde ben senden 1 oyuncu alabılırım. oyun günü içerisinde karşılıklı birer oyuncu satışı yapabiliriz en fazla

doğru. yanılmısım
ama şimdi sen benden oyuncu aldın ya 2. bi oyuncu alman ıcın bı mac gunu gecmesı lazım. fakat bu sure ıcerısınde ben senden 1 oyuncu alabılırım. oyun günü içerisinde karşılıklı birer oyuncu satışı yapabiliriz en fazla
Haklısın o tek taraflıda öyleydi.
-------------------------------------
Duyuru:
Wissam Ben Yedder - Yaş : 28 - Def:9 Hüc:89 - Bedel: 28m ( 3 Saatlik )

@Osman SEDEN reis şu de bruyne'yi sat artık yav
reis kararlısın heralde brun için aynı ulke vatandası olayını kullanmak ıcın sanırım.
şu ortasaha yokluğunda maks fiyat olan 70e de cıksan cidden satmam zaten transfer listesi pirana yuvası gibi kimseyi bulamam.
alli ile kafa kafaya takas yapalım paran cebınde kalsın istediğinde olsun. ikimizinde işine gelecek hatta avantaj yakalayacak olan sensin.
bence geri çevirme bu teklifi.

reis kararlısın heralde brun için aynı ulke vatandası olayını kullanmak ıcın sanırım.
şu ortasaha yokluğunda maks fiyat olan 70e de cıksan cidden satmam zaten transfer listesi pirana yuvası gibi kimseyi bulamam.
alli ile kafa kafaya takas yapalım paran cebınde kalsın istediğinde olsun. ikimizinde işine gelecek hatta avantaj yakalayacak olan sensin.
bence geri çevirme bu teklifi.
b planım var reis oda tutmazsa alli işini düşünebilirim

Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan oldum ne diye taktiğini değiştirirsin ki be adam :)

Neyler ıyi geceler bende oynamaya başladım ilk kez oynayacağım ara sıra yardımınızı beklerim.Mesela sizin olduğunuz lige nasıl katılırım şu an crystal palace aldım ama hangi ligdeyim bilmiyorum.

Bournenouth boşa çıktı gelmek isteyen var mı
_20180901_110717.webp_20180901_110701.webp_20180901_110643.webp_20180901_110629.webp

Geri
Üst Alt