Sag bek oldugu topu her kontolusunde belli etti. Telles solda Tarik'i da sag beke monte.edebilirse temposj yuksek olan takima burunuruz.

Hızla giderken topu adam akıllı yükselterek orta açabiliyor.(Normal bek özelliği ama sürekli koşup koşup topu kaldırmaya mecali kalmayan yerden gelişi güzel ceza sahasına topu atan beklerden gına gelmişti.)

Maçta bir ara topu topuğuyla gelişine ters yöne çekip önünü boşaltmışken ilerlememesi ve şut çekmesi(ya da saçma bir orta yapması) beni çıldırttı ama olsun. Yetenekli olduğunu ispatladı.

Fena değildi.
Beklentilerim yüksek değildi. Fakat iş yapacak gibi duruyor,birkaç maç daha izlemek lazım.

Yalniz uzun yillardir Sol bekte böyle bir peformans görmedik....Insallah böyle devam eder, kendini gelisitir ve uzan zamandir Galatasaraya hizmet edecek. Telles de ilk macinda cok iyidi, o yüzden hemen havaya girmeyin beyler. :D Tarikin teknigi cok iyi yalniz, bu konuda Telles'tan cok üstün, top kontrolü iyi, hizli - ancak daha güclü ve ortalari daha isabet olmasi lazim..

Sonunda anadoludan iş yapacak bir topçu bulduk gibi erken konuşmayalım ama sahanın iyisiydi

Senenin bizim için en iyi transferidir. 4 verilirmi yaaaaaaeee diyenlere cevabı vermiştir

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Abartmamak lazım ama fena değildi sağ bekte görmek lazım birde

Tarık Çamdal zaten iyi futbolcu geçmiş yorumlarımıza bakılırsa zaten bunu söylüyorduk ancak bir maçla oyuncuyu övmek ya da yermek çok yanlış bir gerçek var ki çok potansiyelli bir oyuncu.

Telles vitaminsizinden sonra bana herkül gibi gelmiş futbolcu.Teknik de var Marcelo'nun Real'e ilk geldiği yılları hatırlattı bana.

Transfer sürecinden dolayı sıcak bakmıyordum ama oyunu beni şaşırttı, beğendim.

Su abartmaniz varya insani deli ediyor. Simdi Anderlceht karsisinda follos olursa söveceksiniz. Bende begendim ama öyle büyük konusmamak lazim. Mevcut beklerimizde isimize yarayacagi kesin ama.

Geri
Üst Alt