Onu buldum ben: Pavel Kaderabek...:)

Şu an benzer özelliklerde solbek aramakla iştigal etmekteyim. Önerilere açığım (Telles' i beğeniyorsun galiba, ben onu da yetersiz buluyorum)...

Aklımda 2-3-2-2-1 gibi bir sistem var; çift stoper, onlara yapışık Melo ve defansif kanat gibi düşünülebilecek, oyun içinde versatil tempolu bekler...

Telles icin umutluyum dersek, daha da yerinde olur. Büyük bir yatirim yapmisiz o pozisyona, hele hele yabanci sinirinin kalkmasi ile orayi Telles´e emanet etme taraftariyim. Fazla degisiklik sevmiyorum zaten, pek bir bütcede yok... 3 Tane nokta atis sart gelecek sezon bence...

- Sag Bek (Kaderi Bek olan kardesimiz olabilir, biraz daha tecrübeli bir isim de olabilir)
- Merkez Orta saha (Dinamik, hizli) brezilyali Anderson gibi (Hücum presi icin önemli görüyorum, arkadan bastiracak bir oyuncu lazim)
- Forvet (En büyük yatirim) yada Kanat oyuncusu....

XXXX = Semih, Ched, Koray hangi ikili daha uyumlu ise...

--------------------------Fernando Muslera----------------------------------
Kaderabek---------xxxxxxxx-----------xxxxxxxx-----------------Alex Telles
------------------------------Felipe Melo--------------------------------------
---------------Luis Anderson--------Wesley Sneijder----------------------
Armindo Bruma-------------------------------------------------Andre Ayew
--------------------------------Burak Yilmaz-----------------------------------

Burak Yilmaz´i iyi bir fiyata satip, hem maaliyetinden kurtulsak, hemde bonservis gecse elimize. Onun yerine bir yabanci forvet düsünüyorum... Burak dinamik bir oyuncu, ama bu sistemde verkaclari klas bir sekilde yapabilecek bir oyuncuya da ihtiyac var... Michu olabilir oraya mesela...

Son düzenleme:
Telles icin umutluyum dersek, daha da yerinde olur. Büyük bir yatirim yapmisiz o pozisyona, hele hele yabanci sinirinin kalkmasi ile orayi Telles´e emanet etme taraftariyim. Fazla degisiklik sevmiyorum zaten, pek bir bütcede yok... 3 Tane nokta atis sart gelecek sezon bence...

- Sag Bek (Kaderi Bek olan kardesimiz olabilir, biraz daha tecrübeli bir isim de olabilir)
- Merkez Orta saha (Dinamik, hizli) brezilyali Anderson gibi (Hücum presi icin önemli görüyorum, arkadan bastiracak bir oyuncu lazim)
- Forvet (En büyük yatirim) yada Kanat oyuncusu....

XXXX = Semih, Ched, Koray hangi ikili daha uyumlu ise...

--------------------------Fernando Muslera----------------------------------
Kaderabek---------xxxxxxxx-----------xxxxxxxx-----------------Alex Telles
------------------------------Felipe Melo--------------------------------------
---------------Luis Anderson--------Wesley Sneijder----------------------
Armindo Bruma-------------------------------------------------Andre Ayew
--------------------------------Burak Yilmaz-----------------------------------

Burak Yilmaz´i iyi bir fiyata satip, hem maaliyetinden kurtulsak, hemde bonservis gecse elimize. Onun yerine bir yabanci forvet düsünüyorum... Burak dinamik bir oyuncu, ama bu sistemde verkaclari klas bir sekilde yapabilecek bir oyuncuya da ihtiyac var... Michu olabilir oraya mesela...

Gerçekçi olmuş, keşke Ayew ve Anderson umduğun gibi bonservissiz alınabilse...Mali durumun farkında olmakla birlikte, ben senin kadar konservatif düşünemiyorum yine de. Yabancı sınırı neredeyse kalkmışken, bu takıma ''Reis'' statüsünde bir stoper mutlaka alınmalıdır, Semih' le filan zor, bu üçü tandemin bir parçasını ancak doldurabilir, hem Chedjou' ya Melo pozisyonunda da ihtiyaç duyulması muhtemeldir...

Birde Bruma konusunda iyimser olmaya kendimizi fazlaca şartlandırdığımızı düşünüyorum. Ondan çok daha ışıltılı gençlere elit kulüpler ne paralar bağladı da hüsranla sonuçlandı, o kulüplerin mali yapıları bunları kaldırabiliyor, senaryonun fiyaskoyla sonuçlanma ihtimalinin giderek arttığını endişeyle gözlemlemekteyim ve 8-10 m gibi bir teklif gelirse değerlendirilmesinden yanayım (Bunu demekle tepki alacağımı biliyorum)...

Forvet için de Nonda üzerindeki klonlama çalışmalarım son aşamaya gelmiş durumda; Monaco' daki haliyle, eksikleri giderilmiş bir takımda neler yapardı bir düşün, düşün ki yüreğin sallansın?! :o...

Gerçekçi olmuş, keşke Ayew ve Anderson umduğun gibi bonservissiz alınabilse...Mali durumun farkında olmakla birlikte, ben senin kadar konservatif düşünemiyorum yine de. Yabancı sınırı neredeyse kalkmışken, bu takıma ''Reis'' statüsünde bir stoper mutlaka alınmalıdır, Semih' le filan zor, bu üçü tandemin bir parçasını ancak doldurabilir, hem Chedjou' ya Melo pozisyonunda da ihtiyaç duyulması muhtemeldir...

Birde Bruma konusunda iyimser olmaya kendimizi fazlaca şartlandırdığımızı düşünüyorum. Ondan çok daha ışıltılı gençlere elit kulüpler ne paralar bağladı da hüsranla sonuçlandı, o kulüplerin mali yapıları bunları kaldırabiliyor, senaryonun fiyaskoyla sonuçlanma ihtimalinin giderek arttığını endişeyle gözlemlemekteyim ve 8-10 m gibi bir teklif gelirse değerlendirilmesinden yanayım (Bunu demekle tepki alacağımı biliyorum)...

Forvet için de Nonda üzerindeki klonlama çalışmalarım son aşamaya gelmiş durumda; Monaco' daki haliyle, eksikleri giderilmiş bir takımda neler yapardı bir düşün, düşün ki yüreğin sallansın?! :o...

Bruma meselesini kasimiza gözümüze bulastirdigimiz icin, satmak bir opsiyon olabilir. Ama Bruma´yi yildiz bir oyuncu haline getirmek, Galatasaray´in avrupada genc oyuncularin ve yildiz adaylarinin biraz daha fazla tercih edebildigi bir alan yapabilir.

Ve ben devamliliktan yanayim, devamli gidip oyuncu transfer etmek, bir nevi söldner takimi, yani kiralik askerler ile dolu bir takima sahip olmak istemiyorum. Cünkü herzaman yildiz ve yildizlari bulabilirsin, ama genc yastan itibaren uzun yillar birlikte oynamis bir oyuncu grubunun olusturulmasi, satin alamayacagin bir güzelliktir. Ve sen böyle bir takimin yaratcagi etkiyi satin alamazsin maalesef.

Emre Colak
Semih Kaya
Koray Günter
Bruma
Telles
Muslera (Kaleci icin genc sayilir)
(Sinan Gümüs = daha emin dehilim)

Bunlarin yanina bir iki yabanci oyuncu daha ilave edilebilir... Kaderi bek gibi.... Ozan gibi yerli bir oyuncu daha olsa fena olmaz...

Bunlarin etrafinda birde klas oyuncular, tecrübeli oyuncular lazim... Bir Nonda tarzi oyuncu olsa tabi muhtesem olur... Hele hele o sakatligindan önce hali ile hastasiydik Monaco dönemlerinde...

Anderson yeterli olacağını zannetmiyorum, gerçi şimdi nasıl oynadığını bilmiyorum.

salih dursun tarık çamdal 2lisine sağlam bir zenci forvet parası gitti o forveti alamadığımız için belkide sezon sonunda 40 50m euroluk bir gelirdende olacağız birde öyle girecek sözün bittiği yer

sözlükte iyi oynadı diyenler var :D :D

buna iyi oynadı diyen ancak balçova yaşamspor taraftarı olabilir onlara göre iyi oynadı :D

satsak balçova almaz bunu

3.lig takimina karsi bile savunma diye birsey yok. Acayip yetersiz bir eleman.

En cok da bile bile kaziklandigimiza yaniyorum. O kadar belliydi ki bir bok olmayacagi, ama yoook piril piril kosuyor ya o yeter demi?

Geri
Üst Alt