- 11 Aralık 2009
- 17.394
- 10.377
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eboue geçen yıl bile bi halt oynamıyordu. Takımı sabote ediyordu..Sabri Eboue'den daha iyi dersen linç etmeleri normal.
Onu buldum ben: Pavel Kaderabek...
Şu an benzer özelliklerde solbek aramakla iştigal etmekteyim. Önerilere açığım (Telles' i beğeniyorsun galiba, ben onu da yetersiz buluyorum)...
Aklımda 2-3-2-2-1 gibi bir sistem var; çift stoper, onlara yapışık Melo ve defansif kanat gibi düşünülebilecek, oyun içinde versatil tempolu bekler...
Eboue geçen yıl bile bi halt oynamıyordu. Takımı sabote ediyordu..
Telles icin umutluyum dersek, daha da yerinde olur. Büyük bir yatirim yapmisiz o pozisyona, hele hele yabanci sinirinin kalkmasi ile orayi Telles´e emanet etme taraftariyim. Fazla degisiklik sevmiyorum zaten, pek bir bütcede yok... 3 Tane nokta atis sart gelecek sezon bence...
- Sag Bek (Kaderi Bek olan kardesimiz olabilir, biraz daha tecrübeli bir isim de olabilir)
- Merkez Orta saha (Dinamik, hizli) brezilyali Anderson gibi (Hücum presi icin önemli görüyorum, arkadan bastiracak bir oyuncu lazim)
- Forvet (En büyük yatirim) yada Kanat oyuncusu....
XXXX = Semih, Ched, Koray hangi ikili daha uyumlu ise...
--------------------------Fernando Muslera----------------------------------
Kaderabek---------xxxxxxxx-----------xxxxxxxx-----------------Alex Telles
------------------------------Felipe Melo--------------------------------------
---------------Luis Anderson--------Wesley Sneijder----------------------
Armindo Bruma-------------------------------------------------Andre Ayew
--------------------------------Burak Yilmaz-----------------------------------
Burak Yilmaz´i iyi bir fiyata satip, hem maaliyetinden kurtulsak, hemde bonservis gecse elimize. Onun yerine bir yabanci forvet düsünüyorum... Burak dinamik bir oyuncu, ama bu sistemde verkaclari klas bir sekilde yapabilecek bir oyuncuya da ihtiyac var... Michu olabilir oraya mesela...
Gerçekçi olmuş, keşke Ayew ve Anderson umduğun gibi bonservissiz alınabilse...Mali durumun farkında olmakla birlikte, ben senin kadar konservatif düşünemiyorum yine de. Yabancı sınırı neredeyse kalkmışken, bu takıma ''Reis'' statüsünde bir stoper mutlaka alınmalıdır, Semih' le filan zor, bu üçü tandemin bir parçasını ancak doldurabilir, hem Chedjou' ya Melo pozisyonunda da ihtiyaç duyulması muhtemeldir...
Birde Bruma konusunda iyimser olmaya kendimizi fazlaca şartlandırdığımızı düşünüyorum. Ondan çok daha ışıltılı gençlere elit kulüpler ne paralar bağladı da hüsranla sonuçlandı, o kulüplerin mali yapıları bunları kaldırabiliyor, senaryonun fiyaskoyla sonuçlanma ihtimalinin giderek arttığını endişeyle gözlemlemekteyim ve 8-10 m gibi bir teklif gelirse değerlendirilmesinden yanayım (Bunu demekle tepki alacağımı biliyorum)...
Forvet için de Nonda üzerindeki klonlama çalışmalarım son aşamaya gelmiş durumda; Monaco' daki haliyle, eksikleri giderilmiş bir takımda neler yapardı bir düşün, düşün ki yüreğin sallansın?!...
Anderson yeterli olacağını zannetmiyorum, gerçi şimdi nasıl oynadığını bilmiyorum.
oraya daha çok kuzey avrupalı beyaz ırktan bir box to box lazım bence
Rasmus Elm?
Eboue geçen yıl bile top oynamadı.. Sabri hep yerden yere vuruldu. Uzun kontrat = yatma sebebi işteSabri o zaman Eboue takımdayken niye onu kesemiyordu?
Kisa kontratla da gelmiyor bu topçular Turkiye'ye. İki ucu da ayni.Eboue geçen yıl bile top oynamadı.. Sabri hep yerden yere vuruldu. Uzun kontrat = yatma sebebi işte