Sirf elestirip itin gotune sokucam kafasiyla yazmasaydin boyle bir reaksiyon almazdin.
Hayir sana cevap verip aciklama yapan isimlerde biatci isimler degil.
Ordan ekmek cikmaz sana deşme
ekmek cikti bile. sen farkinda degilsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sirf elestirip itin gotune sokucam kafasiyla yazmasaydin boyle bir reaksiyon almazdin.
Hayir sana cevap verip aciklama yapan isimlerde biatci isimler degil.
Ordan ekmek cikmaz sana deşme
Yav sen orda ne yazmışsın yusuf ve abdülkadir topla özel oyuncular ozan sabri kadar bile topla haşır neşir değil diye kadromda görmek istemiyorum yazdın, şimdi de diyorsun ki mevki yetenek ratiosu falan filan.Mesela ozandan daha topla haşır neşir adam sayısı kaç tanedir bir hayli azdır veya eşittir neden defans oyuncuları genel olarak ozan kadar topla haşır neşir olur ben mi yanlış biliyorum.biliyordum birinin boyle bir argumanla gelecegini.
mevki<>yetenek ratio'su oyle pohpohlandigi kadar yuksek degil. hepsi bu.
yusuf yazicinin yetenekleri mevkisinde olan futbolculardan bir hayli fazla. hayir diyebiliyor musun?
O yuzden Ozan mevkisinde oynayan diger futbolculara gore cok belirgin ozellikli, aha iste bu cocuk kesin tutar diyebilecegin bir adam degil.
hatta olmayacagina para bile basarim. semih kaya olur en fazla. O da semih gibi caliskansa.
Yav sen orda ne yazmışsın yusuf ve abdülkadir topla özel oyuncular ozan sabri kadar bile topla haşır neşir değil diye kadromda görmek istemiyorum yazdın, şimdi de diyorsun ki mevki yetenek ratiosu falan filan.Mesela ozandan daha topla haşır neşir adam sayısı kaç tanedir bir hayli azdır veya eşittir neden defans oyuncuları genel olarak ozan kadar topla haşır neşir olur ben mi yanlış biliyorum.
Yusuf insanların görüşü senle aynı olmayabilir beğenmiyordur bunuda yazması gayet doğal. Linnes ve Ozanı babanızın oğlu gibi savunma modundan çıkın artık.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yusuf insanların görüşü senle aynı olmayabilir beğenmiyordur bunuda yazması gayet doğal. Linnes ve Ozanı babanızın oğlu gibi savunma modundan çıkın artık.
Bunla ne alakası var ? Ben insanların görüşleri farklı olabilir bunları sorgulamayın diyorum.10 postundan 9u fail olan birisi mi söylüyor bunu?
Ne Linnesmis ne ozanmış. Birine philip lahm öbürüne varane damgası yapistirdiniz. Adamlar allah korusun birgun hata yapacaklar o zaman yerin dibine sokacaksiniz cümle alem biliyor
Düzgün konus kime hıyar diyosunHiyar herkesi kendin gibi mi sanıyorsun?
Denayerin cikislari cok iyiydi sakindiOzanın gözlemlediğim artıları
-çalım yememe konusunda en güvendiğim stoperi iz.. Çok hızlı değil ama çevik çabuk dönüyor
- yaşına göre fiziği muazzam üstelik Koray gibi göstermelik fiziği de yok vücut vücuda çarpışıyor ayakta kalıyor
- ligin en zorlu forvetlerinden 2 tanesine karşı çok iyiydi diagne ve doukara.. Sırtı dönük aldıkları toplara hep hamle yaptı bazen topa dokundu bazen dokunmadı ama rahat aldırmadı.. Mesela o dibinizi düştüğü denayer gelinlik kız gibi davranıyordu o pozisyonlarda
- yanında pozisyon bilgisi yüksek ujfa pepe tarzı biri olmamasına rağmen duracağı yeri gayet iyi biliyor.. Unutmayın bu adam 18 yaşında henüz yaşına göre gayet iyi poz. bilgisi var
Eksileri
- tabi ki tecrübe.. Buna bağlı olarak özellikle hava toplarını hep rakibe atıyor.. Topla daha sakin olmalı önü boşken topla çıkmalı çünkü bu potansiyele sahip ayakları temiz gibi
Susmuyorum napacaksın. Sen yokken biz vardık buralarda. Hıyar falan diyemezsin ne bana ne baskasina.
Konu marmaraya döndü ahbab senin tabirinle