Ozan Kabak Avrupa'nın Gündeminde!

biliyordum birinin boyle bir argumanla gelecegini.
mevki<>yetenek ratio'su oyle pohpohlandigi kadar yuksek degil. hepsi bu.
yusuf yazicinin yetenekleri mevkisinde olan futbolculardan bir hayli fazla. hayir diyebiliyor musun?
O yuzden Ozan mevkisinde oynayan diger futbolculara gore cok belirgin ozellikli, aha iste bu cocuk kesin tutar diyebilecegin bir adam degil.
hatta olmayacagina para bile basarim. semih kaya olur en fazla. O da semih gibi caliskansa.
Yav sen orda ne yazmışsın yusuf ve abdülkadir topla özel oyuncular ozan sabri kadar bile topla haşır neşir değil diye kadromda görmek istemiyorum yazdın, şimdi de diyorsun ki mevki yetenek ratiosu falan filan.Mesela ozandan daha topla haşır neşir adam sayısı kaç tanedir bir hayli azdır veya eşittir neden defans oyuncuları genel olarak ozan kadar topla haşır neşir olur ben mi yanlış biliyorum.

Yav sen orda ne yazmışsın yusuf ve abdülkadir topla özel oyuncular ozan sabri kadar bile topla haşır neşir değil diye kadromda görmek istemiyorum yazdın, şimdi de diyorsun ki mevki yetenek ratiosu falan filan.Mesela ozandan daha topla haşır neşir adam sayısı kaç tanedir bir hayli azdır veya eşittir neden defans oyuncuları genel olarak ozan kadar topla haşır neşir olur ben mi yanlış biliyorum.

zaman gosterecek kim hakli. bos yapiyoruz

Yusuf insanların görüşü senle aynı olmayabilir beğenmiyordur bunuda yazması gayet doğal. Linnes ve Ozanı babanızın oğlu gibi savunma modundan çıkın artık.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

b9dc5a8b882f6cddfb96beaf39fcd6f2.jpg

canlı izledim antalya maçında şımarmaz çalışmaya devam ederse 1.sınıf stoper olur

Ozanın gözlemlediğim artıları

-çalım yememe konusunda en güvendiğim stoperi iz.. Çok hızlı değil ama çevik çabuk dönüyor

- yaşına göre fiziği muazzam üstelik Koray gibi göstermelik fiziği de yok vücut vücuda çarpışıyor ayakta kalıyor

- ligin en zorlu forvetlerinden 2 tanesine karşı çok iyiydi diagne ve doukara.. Sırtı dönük aldıkları toplara hep hamle yaptı bazen topa dokundu bazen dokunmadı ama rahat aldırmadı.. Mesela o dibinizi düştüğü denayer gelinlik kız gibi davranıyordu o pozisyonlarda

- yanında pozisyon bilgisi yüksek ujfa pepe tarzı biri olmamasına rağmen duracağı yeri gayet iyi biliyor.. Unutmayın bu adam 18 yaşında henüz yaşına göre gayet iyi poz. bilgisi var

Eksileri

- tabi ki tecrübe.. Buna bağlı olarak özellikle hava toplarını hep rakibe atıyor.. Topla daha sakin olmalı önü boşken topla çıkmalı çünkü bu potansiyele sahip ayakları temiz gibi

2 maçında iyiydi kendini geliştirirse neden olmasın? yer tutma ve kafa topu antremanlarına ağırlık verirse ve kondisyonunu 90 dakikaya çıkartırsa Avrupa'nın transfer etmek isteyebileceği biri olabilir.
tabiki bizde yedek kalarak bunu başaramaz. Ya bizde ilk11 oynayacak yada ilk 11 oynatma garantisiyle kiraya vermeliyiz.

Ozanın gözlemlediğim artıları

-çalım yememe konusunda en güvendiğim stoperi iz.. Çok hızlı değil ama çevik çabuk dönüyor

- yaşına göre fiziği muazzam üstelik Koray gibi göstermelik fiziği de yok vücut vücuda çarpışıyor ayakta kalıyor

- ligin en zorlu forvetlerinden 2 tanesine karşı çok iyiydi diagne ve doukara.. Sırtı dönük aldıkları toplara hep hamle yaptı bazen topa dokundu bazen dokunmadı ama rahat aldırmadı.. Mesela o dibinizi düştüğü denayer gelinlik kız gibi davranıyordu o pozisyonlarda

- yanında pozisyon bilgisi yüksek ujfa pepe tarzı biri olmamasına rağmen duracağı yeri gayet iyi biliyor.. Unutmayın bu adam 18 yaşında henüz yaşına göre gayet iyi poz. bilgisi var

Eksileri

- tabi ki tecrübe.. Buna bağlı olarak özellikle hava toplarını hep rakibe atıyor.. Topla daha sakin olmalı önü boşken topla çıkmalı çünkü bu potansiyele sahip ayakları temiz gibi
Denayerin cikislari cok iyiydi sakindi

Klasik türk futbolcu kafa yapısında değilse yada sonradan bu kafaya girmezse bu performansını devam ettirir ve avrupada gerçekten ses getirir.

Size şöyle bir örnek vereyim. Konyadayım ve burdaki gittiğim spor salonunun sahibi yönetimde. Tüm konyasporlu futbolcular burada ekstra idman yapıyor ve bilin bakalım yerliler geliyor mu ? tabiki hayır. gelenlerin hepsi yabancı futbolcular.

Geri
Üst Alt