Özbek, AA Spor Masası'nın Konuğu Oldu

ne yanar döner adamlarsınız ya. geçtiğimiz sene tudor tudor diye ölüyordunuz. yüzde 90'ınız çare tudor, bas fesih bedelini al diyordunuz. alın işte çok istediğiniz tudor geldi. oyun planıma uymuyor dedi yolluyor sneijder'i. madem bu kadar istiyordunuz tudor'u az arkasında durun, bir bildiği vardır deyin. ha madem sevmediğiniz bir hareket yaptığında bu kadar karşı çıkacaktınız o zaman neden o dönemde tudor, tudor diye ağladınız

Dursun Özbek: "Sneijder göstermiş olduğu performans ve tavırlarla taraftarın sevgilisi haline gelmiştir. Ama şuna da saygı duymalıyız, Sneijder'in kendine göre bir planları var. Bizim de kendimize göre planlarımız var."

Dursun Özbek: Sneijder hakkında net konuşmak istemiyorum.Bu konuda zarar görürüz. Galatasaray markası zarar görür. Anlayışlı görüşmeler var.

zaten; bi sen başkan olarak yakışıyorsun birde tudor hoca olarak yakışıyor ama nereye ?
köy takımına tabiki.

Her kelimesi yalan her kelimesi peşkeş kokan iğrenç bir röportaj. Sabaha kadar konuşsa kayda değer 1 cümle çıkmaz.

Dursun Özbek: "Biz alt yapıdan futbolcu üretmek zorundayız. İnsanlara sürekli aynı isimleri izletmek istemiyoruz."

Elin adamı anadoludan gelip taraftarın en begendigi sevdigi oyuncuyu kendi egoları yüzünden gönderemez abi selcuk donk tolga semih yasin bunlar takımın sistemine mi uyuyo ulan 5 metre önlerine top atamıyolar çıldırıcam yemin ediyorum ya

" Aynı oyuncuların emekli olana kadar takımda kalması taraftara da heyecan vermiyor."

2 soru:

1. Selçuk ile ne zaman feshedeceksiniz?
2. Muslera'yı da mı göndereceksiniz bu kafayla?

DEHpusbW0AAD-Gl.jpg

Dursun Özbek: "Arda'nın yeri Galatasaray'dır. Fakat onun Barcelona'da kalacağı yönünde bilgi aldım."

Geri
Üst Alt