Özbek, AA Spor Masası'nın Konuğu Oldu

Sinan Gümüş'te gitmek istiyor niye hala takımda ? Geçin lan bu işleri.

Tudor da çıkıp ben sneijderi isteyemiyorum diyemiyor koskoca Galatasaray takımının başkanı net bişey diyemiyor Dursun ve Tudor KORKAKSINIZ !!!
Oyuncunun 1 yıl daha sözleşmesi var çıkıp açık açık istemiyorum dese ve oyuncu takımda kalsa nasıl faydalanacak bu adamdan?

40 senelik Galatasaraylıyım daha öncede başarısız başkanlar geldi geçti

Amaaaa ömrümde ilk defa taraftara utanmazca hem de DEFALARCA YALAN söyleyen bir başkan görmemiştim

GALATASARAY demek öncelikle bir kültür, vizyon demektir.

Sırf bu yüzden bile isterse Ronaldo'yu Messi'yi getirsin umurumda değil bu Dursun denen adamın İSTİFASINI istiyorum...

Her zamanda bu konuda düşüncem böyle olacak

Lanet olsun Dursun sana...

Dursun Özbek: "Taraftar bize mesajı verdi. Tamam biz tribünde destekleyeceğiz ama siz de savaşan takım yapın dediler. Biz bu mesajı aldık"

Dursun Özbek: "2 yıldır başarısızlığımızın en büyük nedeni UEFA'nın bize verdiği ceza. Bu ceza önceki dönem nedeniyle verildi."

Dursun Özbek: "UEFA'dan 1 yıl daha ceza alacağımızı söylediler. Ne oldu şimdi? Maça çıkacağız. Bunu söyleyenlerden özür bekliyorum."

5408331485432850_5cbd6f73ad7b3a0d29aa953b67e543cea5d9a87c2187a6131f92e86bde08abcd_large

Dursun Özbek: 'UEFA'dan ceza almayacağız' dediğimde aleyhte görüş belirtenler özür dileme nezaketini göstermeyecek mi?

Ceza almadık diye övünüyor herife bak.

Oyuncunun 1 yıl daha sözleşmesi var çıkıp açık açık istemiyorum dese ve oyuncu takımda kalsa nasıl faydalanacak bu adamdan?

Sence böyle bir kaygısı olan adam haftalardır oyuncusunu taraftarın ve medyanın önünde itibarsızlaştırır mı? Bkasana şu forumda bile insanlar Sneijder'den alakasız nedenlerle nefret eder hala getirildi bu süreçte. Bu kaygıyı çoktan geçmişler. Çıkıp şeffaf bir şekilde gerekeni söylemeliler. Sneijder için kafamızdaki bir bonservis var ve bunu verene göndeririz dese bile yeter.

son iki sezon niye ucaklari indirmedin gerci sana cok kaldirip indirdilerde neyse

Ünal aysal devlete demiş ki sen bize masa sandalye al biz stadın üstünü kapatrız ulan dursun:asd22:

sneijder'e soz hakki dogdu simdi cikip ben gitmek istemiyorum derse ne diyecek acaba tursun

salon inşaatına muhtemelen "basketbol sektöründeki durgunluk sebebiyle" başladıktan kısa süre sonra birkaç ay ara verilecektir

transferler , feguli ile ilgili tek kelime etti mi?

Dursun Özbek varken başarılı olmamız imkansız gibi, bu adam varken başarı beklemeyelim.

Geri
Üst Alt