Özbek, AA Spor Masası'nın Konuğu Oldu

Bu süreç şeffaf olursa daha kötü olur. Tudor bu konuda istemese bile açık açık belirtemez bunu takımda kalabileceği ihtimalini düşünmesi ve ilerde maks. fayda almayı düşünmesi normal olan davranış

Orası doğru olabilir ama şu süreci o kadar kötü yönettilerki kimileri sneijdere bile düşman oldu. Yalan dolanla takım yönetilmez. Full zarar görüyoruz şu anda.

Dursun Özbek: Eleştirinin içine hakareti eklemeyin kardeşim. Ben sizin başkanınızım. Galatasaray Başkanı'na sen bunları söyleyemezsin!

Dursun Özbek: Galatasaray başkanları eleştirilerden kuvvet almıştır

Dursun Özbek: "Dursun Özbek'e değil, bu makama hakaret ettiğiniz için disipline gönderdim."

Dursun Özbek: Eleştirinin içine hakareti eklemeyin kardeşim. Ben sizin başkanınızım. Galatasaray Başkanı'na sen bunları söyleyemezsin!

Dursun Özbek: Galatasaray başkanları eleştirilerden kuvvet almıştır
Ulan ağır şeyler söylemek istemiyorum o makama karşı ama konuştuyorsun beni

Hangi GALATASARAY BAŞKANI taraftarına defalarca ama defalarca YALAN söylemiş

Eleştirirken hakaret etmeyinmiş sen dua et yalnızca eleştiriyorlar seni normalde tekme tokat dayak yemen lazım

Defol git lan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sneijder'e kıyılmış belli de bari yeni transferleri sorun. Kaç adam alacaksınız? Hangi bölgelere alacaksınız? Yerli alınacak mı?

Siz nasıl gazetecisiniz bilmiyorum ki.

Dursun Özbek: "Galatasaray, Türkiye'de ilklerin kulübüdür. Tenisi, basketbolu ülkeye getiren kulüp. Bu yüzden misyonu var. Şube kapatamaz."

Birisi de çıkıp orta sahaya iki isim mi alınacak selçuk inan ne olacak demedi

Şili maçındaki dirseği falanda biliyor maç izlemeye mi başlamış napmış ben bile dün gördüm bu olayı

Dursun Özbek: "Eleştiri içine hakaret sokmayın. Beni kendim gelmedim, siz seçtiniz. Eksik yaptığım şeyler olabilir ama hakaret etmeyin."

Dursun Özbek: Hakem hataları sistemleri zedeliyor.

Bu konuşma için neden yayın yapıyorsunuz ki 4 nünz bir yerde toplanıp konuşsaydınız yavşaklar bu konuşmalar da basının yada yüce taraftarın bilmediği ne vardı? daha geçen gün TRT de aynı şeyleri anlattın zaten deyyus milletle dalga geçiyorlar hepsi önceden hazırlanmış sorular sizin ben çapınıza sıçayım şerefsizler.

Bugün fesh ederler sneijder in sözleşmesini
Arkasından fegouli açıklarlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar genel kurulda ne olduğunu merak etmiyor anlayın şunu

3 tane ibibik kuşu ne işe yarıyor orda , sorsanıza orta sahaya transfer olacak mı, selçuk ile ilgili tasarrufunuz ne , ondan da indirim talep ettiniz mi?

Şampiyon oldugumuz ilk gece 3 lü çekerkenki hareketinden anlamalıydık bu adamın başkanlıktan eser olmayacağını ahh ah

Dursun Özbek: Galatasaray'ın geçen sezon hakemlerden çektiği ortada. Video Hakem Uygulaması bazı soru işaretlerini ortadan kaldıracak.

Dursun Özbek: "Futbol artık pahalı bir spor. Galatasaray futbol takımının yıllık maliyeti € 100.000.000."

Abartmıyorum şu anda GS taraftarı ve başkan

(temsili değil ayrıca)

b22b57ad921cc3d49b1a3b187e43bd45.gif

E5603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav bir de şu açıdan bakıp konuyu kapatın.
Snijder gider bunlar Galatasaray'ı şampiyon yapar (inşallah - çünkü olmazsa taraftar bunları taksimde yakar)
Snijder gider bunlar ligde ve avrupa başarısız olur (inşallah olmaz) çapsız bir daha kulüpte sadece wc ye girer...

(mazur görün aklıma mukayet olmaya çalışıyorum mübarek gün)....

Geri
Üst Alt