Özbek: "Benim başkanlığımda listeme girin", Hamamcıoğlu: "Siz benim listeme girin"

Sen bana gir, hayır sen bana gir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kibarca "kabul etmiyorum , yarışalım madem durum bu" cümlesi yerine "siz altıma girin" yansıması hoş olmadı açıkçası.

Dursun'un listesi MÖ yüzünden lekeli olsada iyi isimler var ve çok şükür Albayrak dahil olmadı bu ekip içine ne yapıp edip.
Dursun açık açık "altıma gir" diyince, adamın "ben senin altına girmem istersen sen benim altıma gir" demesi gayet normal yani.

Çok enteresan bir 2-3 hafta geçti . Seçim olsaydı ya MÖ ya Eşref homurlu yorumlar ile seçilecekti - tahminen Eşref kazanacaktı.

O tablodan bugün nasıl tablo var.

MÖ acaba rehin alındı - bilmem ne cart curt lafını yönetimde görev alınca (kazanırsa Dursun- ki öyle duruyor) aynı lafları edecek mi.
Dursun Özbek'in ibra edilip Mustafa Cengiz'in ibra edilmediği genel kuruldan bu yana iki taraf da yapıya çok zarar verdi. Kayıkçı kavgasına döndü. Aktörler değişiyor ama kaybeden Galatasaray olur böyle devam ederse.

Körler sağırlar birbirini ağırlar durumu olmuş keşke şu anda bir tarafta Erden Timur diğer tarafta Ünal Aysal gibi vizyoner iki adayın yarıştığı bir seçimi bekliyor olsaydık ...

Dursun Ozbek zamanindaki problem tek tabanca olmasiydi. Simdi Cemal Bey ve Erden Timur var. Bu iki ismi yok saymak mumkun degil. Zaten tek guvencem Cemal Bey ve Erden Timur

Kim kiminkine girecek bilmiyorum ama aletlerinizi cabuk tutun zamanimiz yok

Geri
Üst Alt