Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.673
- 20.237
- 2.193
Bu şartlarda Turşu kazanır gibi duruyor ahberthamamın listesindekiler tüyüyorsa diretmesinin bir meali bulunmamaktadır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şartlarda Turşu kazanır gibi duruyor ahberthamamın listesindekiler tüyüyorsa diretmesinin bir meali bulunmamaktadır.
Dursun açık açık "altıma gir" diyince, adamın "ben senin altına girmem istersen sen benim altıma gir" demesi gayet normal yani.Kibarca "kabul etmiyorum , yarışalım madem durum bu" cümlesi yerine "siz altıma girin" yansıması hoş olmadı açıkçası.
Dursun'un listesi MÖ yüzünden lekeli olsada iyi isimler var ve çok şükür Albayrak dahil olmadı bu ekip içine ne yapıp edip.
cümlelerin öyle olmadığına hepimiz eminiz bence fakat öyle yansıması tatsızDursun açık açık "altıma gir" diyince, adamın "ben senin altına girmem istersen sen benim altıma gir" demesi gayet normal yani.
Dursun Özbek'in ibra edilip Mustafa Cengiz'in ibra edilmediği genel kuruldan bu yana iki taraf da yapıya çok zarar verdi. Kayıkçı kavgasına döndü. Aktörler değişiyor ama kaybeden Galatasaray olur böyle devam ederse.Çok enteresan bir 2-3 hafta geçti . Seçim olsaydı ya MÖ ya Eşref homurlu yorumlar ile seçilecekti - tahminen Eşref kazanacaktı.
O tablodan bugün nasıl tablo var.
MÖ acaba rehin alındı - bilmem ne cart curt lafını yönetimde görev alınca (kazanırsa Dursun- ki öyle duruyor) aynı lafları edecek mi.
Hoş değil evet.cümlelerin öyle olmadığına hepimiz eminiz bence fakat öyle yansıması tatsız