Özbek ve Nazifoğlu Galatasaray Hainidir!

Troller endiseli,dursun'u yerle bir edecekler

Her türlü bu projeler genel kuruldan geçecek.Romantizm yapmaya gerek yok.Şu aşamada hiçkimse devleti,cumhurbaşkanını karşısına alamaz.

Hiçbir şey buradan gördüğümüzden ibaret değil.Ben altında çok derin meseleler yattığını düşünüyorum bu Riva ve Florya aceleciliğinin.

Peskes cekildigini biliyorsun ve dursun'u savunuyorsun öyle mi

Trolluge gerek yok yeter

Dursunun icinde gezdirecekleri aklima gelince ben

2b20738d4b37af9e2f9eb8d1f76d8019.jpg

kamil kahkaha attım lan :D

özel mülkiyet ile devlet/hazine mülkiyeti arasında fark var o yüzden. bizim arsanın m2 birim değeri 6bin küsür iken 50 milyona alınabiliyorsa 66 dönüm m2 si 2bin küsüre geliyor. eğer 50 milyon dolar verilip alınabilinirse başarılı iş olur. başka bir örnek vereyim. fenerin ülker arenasının arsası 1000 TL/m2 den fenere verildi. daha düşük de olabilir ama fazlası değil. o bölgede o dönem en kötü arsa değeri 5000 TL/m2 idi. eğer alınabiliyorsa kesinlikle alınmalı. bugün 50 milyon dolara aldığın arsa havalimanı kalktıktan ve imarı değiştikten sonra en az 250 milyon dolar eder.

Özel mülkiyet olması hiç bir şeyi değiştirmez kardeş eğer ticari/konut imarı yoksa ederi 5 te birine düşer. Fenerde öyle aldı ki içinde ticari bina var lakin florya ya çivi çaktırmazlar o kesin.

Sarper icin cember gittikce daralmakta artik 1 karar vermeli yoksa gidisat cok uzucu olacak :(

Zararın neresinden dönersen kardır sözü çok yanlış bir söz r'taş.

Nereden dönersen dön dönek derler.

Sarper'e yakışan, yolun sonu uçurumda olsa desteklediği kişiyle o uçurumdan atlamaktır.

bilmem katılır mısın.

Zararın neresinden dönersen kardır sözü çok yanlış bir söz r'taş.

Nereden dönersen dön dönek derler.

Sarper'e yakışan, yolun sonu uçurumda olsa desteklediği kişiyle o uçurumdan atlamaktır.

bilmem katılır mısın.
Sarperin bu kararini elbet destekler, anilarini her daim Gscde yasatmak icin caba icinde oluruz.

sArpEr adindaki trollün ceza almasini talep ediyorum

Dursun özbek'i Atatürk'le ayni karede paylastigi icin

Boş konuşmaya gerek yok.Safımız belli.

images

Sarper bey, bizim genel kurullarda Atatürk resmi neden hep bukadar kücük oluyor ? Elin Baskani dev gibi bir Atatürk poträsi altinda, hükümete isyan edercesine bir poz verirken, bizim kisi neden böyle ufak kaliyor ?

aziz-yildirim-tek-sucumuz-5587737_o.jpg

Bende kongremizde böyle bir Atatürk posteri istiyorum. Görkemli ve büyük.

Sinan Bilgin bey de cevap verebilirler.

Sırası değil belki ama bir türlü foruma giriş yapamıyorum.

Sarper bey, bizim genel kurullarda Atatürk resmi neden hep bukadar kücük oluyor ? Elin Baskani dev gibi bir Atatürk poträsi altinda, hükümete isyan edercesine bir poz verirken, bizim kisi neden böyle ufak kaliyor ?

aziz-yildirim-tek-sucumuz-5587737_o.jpg

Bende kongremizde böyle bir Atatürk posteri istiyorum. Görkemli ve büyük.

Sinan Bilgin bey de cevap verebilirler.

Başkanımıza bu talebi ileteceğim.

Geliş nedeni zaten bu arazileri birilerine peşkeş çekmek, çekecek ve ardından defolup gidecek. Bizde o arada şampiyonluklarla vs kaldırılacağız. Takım iyi gidiyor diye kimsenin sesi çıkmayarak, hoş çıksa ne olacak da.

Özel mülkiyet olması hiç bir şeyi değiştirmez kardeş eğer ticari/konut imarı yoksa ederi 5 te birine düşer. Fenerde öyle aldı ki içinde ticari bina var lakin florya ya çivi çaktırmazlar o kesin.

imardan bağımsız olarak söylüyorum, özel mülkiyet değerleri ile hazine/belediye arazilerinin satış değerleri aynı olmaz. kıymet takdirinde aynıdır ama satış sözkonusu ise işler değişir.

imardan bağımsız olarak söylüyorum, özel mülkiyet değerleri ile hazine/belediye arazilerinin satış değerleri aynı olmaz. kıymet takdirinde aynıdır ama satış sözkonusu ise işler değişir.
Eğer florya 200 milyon dolar civarı bir bedel ve yeni tesisler karşılığında anlaşıldiysa çok çok iyi para.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kongreden izin çıkacağına kesin gözüyle bakıyorum ben.
Önümüzdeki birkaç sene gelecek olan sportif başarılarla da Dursun Özbek hatırı sayılır bir süre görevde kalacaktır.

Fakat kesin rakamlar için yine kongreyi beklemek gerek. Ben dün antrenman tesisleri için söylediklerine de katılıyorum Dursun'un.

Bu Nazifoğlu hakkında az çok fikrim vardı da futbol takımı üzerinden camiayı tehdit etmesi bende işi bitirdi.

İlk günden beri Dursun İstifa dediğim için bir gecikme içinde olduğumu düşünmüyorum bana söylüyorsan o kısmı. Konuyu açan demene de gerek yok bir ismim var. O şekilde hitap edersen sevinirim.

Anlaşamamak ayrı bu ayrı bir şey.
@Can BÜYÜK günaydın kısmını bana demediğini düşünüyorum. :D Galatasaray tarihinin bütün başkanlarını sevmeyen biri olarak Dursun'dan da en az Aysal kadar sevmiyorum. Bu satışı yedirmeye çalışması ile Aysal'ı da geçer hamleyi yapacak kendisi.

Yok genele konustum ben. Böyle vasifiz pasif beceriksiz bir adamin Galatasaray baskani pozisyonuna getirilmesi zaten basli basina bu iste bir pisligin oldugunu gösteriyordu bize.

Uzun süre degil daha 4-5 ay önce bu adama herkes dümdüz gidiyordu, birden mi güvenilir hale geldi? Aysala gece gündüz saldiran adamlar (ki burada Aysali savunmak istemiyorum sadece Dursun'un hatalarinin hic bir sekilde elestirilmedigine deginmek istiyorum) nedense Dursunu hic bir sekilde kötü anmiyor veya onun (olmayan veya kötü olan) yaptirimlarini hic dile getirmiyor elestirmiyor. Biliyorum pek saglikli bir örnek degil bu ama bu adamlar her zaman gündemin icinde oldugu icin örnek olarak verebilirim, Beyaz Tv deki saklabanlar Aysali yerden yere vururken Dursunu hic bir sekilde elestirmiyorlar, hic laf etmiyorlar. Tekrar etmek istiyorum burada Aysali savunmak istemiyorum, sadece neden DUrsun gibi bir adamin hic bir sekilde elestiri görmemesinin sorusuna deginmek istiyorum.

Neyse ya biz burada bosuna tartisiyoruz hersey genel kurula bagli, baksana adamlar Galatasaray Genel kurulundur diyor. Taraftarlara acma sen kulübü, oradaki bir kac bin herifin kafasina göre yönet tabi isinize geliyor.

Geri
Üst Alt