Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her türlü bu projeler genel kuruldan geçecek.Romantizm yapmaya gerek yok.Şu aşamada hiçkimse devleti,cumhurbaşkanını karşısına alamaz.
Hiçbir şey buradan gördüğümüzden ibaret değil.Ben altında çok derin meseleler yattığını düşünüyorum bu Riva ve Florya aceleciliğinin.
Dursunun icinde gezdirecekleri aklima gelince ben
![]()
özel mülkiyet ile devlet/hazine mülkiyeti arasında fark var o yüzden. bizim arsanın m2 birim değeri 6bin küsür iken 50 milyona alınabiliyorsa 66 dönüm m2 si 2bin küsüre geliyor. eğer 50 milyon dolar verilip alınabilinirse başarılı iş olur. başka bir örnek vereyim. fenerin ülker arenasının arsası 1000 TL/m2 den fenere verildi. daha düşük de olabilir ama fazlası değil. o bölgede o dönem en kötü arsa değeri 5000 TL/m2 idi. eğer alınabiliyorsa kesinlikle alınmalı. bugün 50 milyon dolara aldığın arsa havalimanı kalktıktan ve imarı değiştikten sonra en az 250 milyon dolar eder.
Sarper icin cember gittikce daralmakta artik 1 karar vermeli yoksa gidisat cok uzucu olacakkamil kahkaha attım lan![]()
Sarper icin cember gittikce daralmakta artik 1 karar vermeli yoksa gidisat cok uzucu olacak![]()
Sarperin bu kararini elbet destekler, anilarini her daim Gscde yasatmak icin caba icinde oluruz.Zararın neresinden dönersen kardır sözü çok yanlış bir söz r'taş.
Nereden dönersen dön dönek derler.
Sarper'e yakışan, yolun sonu uçurumda olsa desteklediği kişiyle o uçurumdan atlamaktır.
bilmem katılır mısın.
Boş konuşmaya gerek yok.Safımız belli.
![]()
Sırası değil belki ama bir türlü foruma giriş yapamıyorum.
Sarper bey, bizim genel kurullarda Atatürk resmi neden hep bukadar kücük oluyor ? Elin Baskani dev gibi bir Atatürk poträsi altinda, hükümete isyan edercesine bir poz verirken, bizim kisi neden böyle ufak kaliyor ?
![]()
Bende kongremizde böyle bir Atatürk posteri istiyorum. Görkemli ve büyük.
Sinan Bilgin bey de cevap verebilirler.
Özel mülkiyet olması hiç bir şeyi değiştirmez kardeş eğer ticari/konut imarı yoksa ederi 5 te birine düşer. Fenerde öyle aldı ki içinde ticari bina var lakin florya ya çivi çaktırmazlar o kesin.
Eğer florya 200 milyon dolar civarı bir bedel ve yeni tesisler karşılığında anlaşıldiysa çok çok iyi para.imardan bağımsız olarak söylüyorum, özel mülkiyet değerleri ile hazine/belediye arazilerinin satış değerleri aynı olmaz. kıymet takdirinde aynıdır ama satış sözkonusu ise işler değişir.
İlk günden beri Dursun İstifa dediğim için bir gecikme içinde olduğumu düşünmüyorum bana söylüyorsan o kısmı. Konuyu açan demene de gerek yok bir ismim var. O şekilde hitap edersen sevinirim.
Anlaşamamak ayrı bu ayrı bir şey.
@Can BÜYÜK günaydın kısmını bana demediğini düşünüyorum.Galatasaray tarihinin bütün başkanlarını sevmeyen biri olarak Dursun'dan da en az Aysal kadar sevmiyorum. Bu satışı yedirmeye çalışması ile Aysal'ı da geçer hamleyi yapacak kendisi.