özgecan aslan

"Ben irkci degilim;bir sürü kürt arkadasim var"ayagina nefret tohumlari eken tipler yine dolusmus buraya.Lan benim arkadaslarim ekseriyetle Adanali ,kendimi bildim bileli ücüncü sayfa haberlerine bol malzeme veren ve rezillik konusunda sampiyonlugu kimseye birakmayan Adana sehrinden dolayi sizler gibi önyargili olup adamlari yerden yere mi vurayim simdi?Serefsizin irki,dini,sehiri olmaz,serefsiz serefsiztir.

☆$☆

Hay agzina saglik be kral.

Foto eski... Uyuz oluyorum bu sosyal medyada bilincli bir sekilde yalan haber yayan heriflere. Zaten gergin olan insanlari, tamami ile cigrindan cikarmaya calisiyorlar. Ne selfie cekmesi ? Bu mahluku dün geceden itibaren kari etmislerdir, kari.

Yüce türk adaleti mi hahahhah

Hadi canim sende

Rezil ülkenin rezil hukukundan cok sey beklemeyin

Banana republic of Turkey

Yüce türk adaleti mi hahahhah

Hadi canim sende

Rezil ülkenin rezil hukukundan cok sey beklemeyin

Banana republic of Turkey

Hukutan kim bahsediyor ? Türkiye´de hukuk olsa, bu adamin bir fiske bile yiyemeyeceginin farkindasin umarim ? Türkiye´de ukuk olmadigi icin, hapishanede onu cehennem gibi bir hayat bekliyor.

Merak etmeyin bunlari hakettikleri delige yollarlar. Serefli delikanli mahkumlar bunlara lapdance yaptirir.

Hapishanelerimiz yeni 3 hanim kazandilar. Tebrikler

HTC One cihazımdan gönderildi

Türkiyede yaşanmayacağını gözler önüne seren, birkaç haftaya kaybolup gidecek olan bir olay daha...

10959830_446701265486928_2505023119711476090_n.jpg

Tarsus’ta hunharca öldürülen Özgecan’ın cenaze namazı kılındı. Kadınlar Özgecan’ın tabutunu kendileri taşırken Mersin Büyükşehir Belediyesi de Sevgililer Günü dolayısıyla şehirde yapılacak tüm programları iptal etti. Namazdan önce cemaati davet eden hoca, “Kadınlar lütfen geriye doğru çekilsinler” ricasında bulundu. Ancak camiye akın eden yüzlerce kadın, hocayı dinlemedi, namaz kılınırken ön saflarda durdu. Hatta Özgecan’ın tabutunu da kimseye bırakmayarak omuzlarında kendileri taşıdı.

Asıl sıkıntı şu ki tecavüz ve taciz suçları şikayet gerektiriyor. Sonu ölümle bitmeyen sayısız taciz ve tecavüz vakası örtbas ediliyor. Çünkü toplum olarak tecavüzcüyü değil tecavüz edileni suçlama anlayışına sahip olmak yaygın bir durum. Hatta ünlü bir belediye başkanı tecavüze uğrayan kadın kendini öldürsün gibi dahiyane bir laf etmişti. Bu yüzden çoğu suç gün yüzüne çıkmıyor. Bunun modeli sayısız adam işte, yemekte, yolda karşımıza çıkıyor.

Özgecan'ın olayında dahi, tamam öldürmek falan kötü de diye başlayarak karma eğitim sisteminden kadınların giyimlerine ulaşan sayısız "haklı gerekçe" öne süren bir kesim var. İşte bunlar yüzünden isimsiz binlerce Özgecan'ımız vardı ve olacak daha.

Şimdi sen bu adamın istersen kes isterse işkence et. Devasa bataklıktaki bir sineği öldürmekten farkı yok.
Tecavüz suçu tam olarak takibi şikayete bağlı bir suç değildir. Kamuoyunda infial yaratan bir suç olduğu için Savcılık resen yani doğrudan soruşturma başlatıp tarafların ve varsa tanıkların gerekirse kolluk kuvveti zoruyla bilgi ve ifadelerine başvurabilir.

GT-I9300 Tapatalk

Vay anasını insan nasıl böyle bişey yapar şuan tekrar anlıyorum avrupada yaşamanın değerini. O ülkede yaşanmaz arkadaş gittikçe kötüden kötüye gidiyor.

Allah bunlarin belasini versin. 07.02 tarihinde Fatmagül'ün Sucu ne filmini izlemisler, bundan önce de tecavüz ettikleri kizlar vardir.

Onun bunun evladi, silah alkol tecavüz her türlü serefsizlik var. Bunlari dövecek, öldürecek gardiyanlara hayirli isler diliyorum.. Öldürmekten beter edin bu katili!

Ayrica o diger katilin Facebook hesabi kapatilmis, serefsiz herif olay ortaya ciktikan sonra kapatmis olsa gerek.

Allah bunlarin belasini versin. 07.02 tarihinde Fatmagül'ün Sucu ne filmini izlemisler, bundan önce de tecavüz ettikleri kizlar vardir.

Onun bunun evladi, silah alkol tecavüz her türlü serefsizlik var. Bunlari dövecek, öldürecek gardiyanlara hayirli isler diliyorum.. Öldürmekten beter edin bu katili!

Ayrica o diger katilin Facebook hesabi kapatilmis, serefsiz herif olay ortaya ciktikan sonra kapatmis olsa gerek.
Fatmagül'ün suçu ne dizisini etiketlediği postunda bir yerde "hatıralar ve yaşananlar" yazmış... Bundan daha önce de tecavüz olayına girdikleri sonucunu çıkarmak için alim olmaya gerek yok. Şu sıfatlara bak allah aşkına bunlardan insana ne hayır gelir ki :red:

bu 3. dunya ulkesinde yasayanlarin cogu, kurtlar vadisi izleyip sokakta millete teror mu estirecek, elinde tesbihle milletin yolunu mu kesecek?
fatma gülü izleyip milletin karisina kizina mi tecavuz edecekler?
Hizli ve Ofkeliyi izleyip 1980 model hurda arabalariyla kiz meslek lisesi onune gidip 0 cizmeye mi ugrasacaklar, trafikte yaris yapip milletin hayatini mi riske edecekler? kendileri onemli degil olurlerse olsunler cok onemli bi kayip degil. onemli olan karsilarindaki insanlarin olmemesi

hayir her izlediklerini yapmaya calisan ozenen bi 3. sinif toplum goruyorum. Biraz kendiniz olsaniz, millete ozenmeseniz. Ama yok illaki gorduklerine ozenirler, cunku onlarin beyinleri yok, beyinden muaflar

Bu şeref yoksunlarına burada sövmenin inanın anlamı yok. İçinizi soğutmak için ne yapsanız yersiz. Ama asıl sorgulanması gereken şeyleri es geçiyoruz. Özgecan yarın bir gün unutulur gider, acısı ve boşluğu ailesine ve sevenlerine yadigar kalır. Ama Özgecan'lar bitmez. Gerçek olan bu. Özgecan tecavüze uğradı, yakıldığı ve hunharca öldürüldüğü için infial yarattı. Peki ya bu sene öldürülen 250 küsür kadınımız ne olacak ? Kadınlarımızın uğradığı sözlü ve fiili şiddet, cinayetler ne olacak ? Bu ülkenin erkeklerinin kadına bakışı, ona davranış şekli ve onu sosyal yaşamda oturttuğu yer bellidir. Bu kafa yapısı değişmedikçe bu acılar bitmeyecek. Sizler bir kadına sokakta laf atıldığında tepki göstermediğinizde, tacize uğrayan kadına illaki kuyruk sallamıştır dedikçe, dayak yiyen kadına, kocasıdır döver de, sever de dedikçe biz daha çok Özgecan'lar göreceğiz. Ha söveceğiz. Küfür edeceğiz. Ama hiç bir şey değişmeyecek. Benim asıl düşündüğüm kızımın doğacağı günden sonra ben bu ülkede nasıl kalabileceğim. Gerisi de an itibarı ile umurumda değil.

Vay anasını insan nasıl böyle bişey yapar şuan tekrar anlıyorum avrupada yaşamanın değerini. O ülkede yaşanmaz arkadaş gittikçe kötüden kötüye gidiyor.

Avrupada olmuyor sanki.
Gözümle şahit olduğum 14-15 yaşında en baştan tecavüze maruz kalan bir kızın öldüğü bir kızın 12 bıçak darbesiyle ölümden döndüğü olaydan bahsedelim istersen.

Burada medyada ana haberde yer bulmuyor böyle olaylar.
İnsanları korkmasın güvende hissetsin diye yapılıyor muhtemelen.
Son birkaç seneden beri sosyal medya aracılığı ile duyuyorsun.
Yoksa bilhassa Fransa'da her türlü pislik cirit atıyor.
Almanya'da pedofiller 3 sene sonra yine toplum içine yollanıyor.

Böyle insanları ibreti alem için meydanlarda sallatmak lazım aslında ama sonra insan hakları vs.. diye zırvalıyor onun bunun evlatları.
İnsanmı bunlar insan haklarından faydalanabilsin !!!

BlueTapa

Tecavüz suçu tam olarak takibi şikayete bağlı bir suç değildir. Kamuoyunda infial yaratan bir suç olduğu için Savcılık resen yani doğrudan soruşturma başlatıp tarafların ve varsa tanıkların gerekirse kolluk kuvveti zoruyla bilgi ve ifadelerine başvurabilir.

GT-I9300 Tapatalk

Tam olarak anlatmaya çalıştığım o zaten. Taciz ve tecavüz mağduru kadınların büyük çoğunluğu kabahatli çıkıp toplum önünde itibarsızlaştırıldığı için bunlar kapalı kalıyor. İnfial yaratmayı bırak en yakınlarının bile haberi olmuyor.

İnsanlar gittikçe gaddarlaşıyor ve acımasızlaşıyor eskiden de vardı tabi ki bu tür şeyler ama artık her gün artarak, katlanarak devam ediyor. Bizim ülkemize özgü müdür, yoksa global bir değişim midir bakmak lazım, her toplumda varsa bizdeki artış oranı diğer ülkelerle aynı mıdır bakmak lazım... Demek ki toplum olarak çocukları eğitemiyoruz, yetiştiremiyoruz. Ahlak eğitiminden önce başka eğitimlere önem gösteriyoruz, çok görüyorum sokakta dinden bahsedip fetva verip yanından pantolon veya mini etek giymiş kız geçince arkasından uzun uzun bakanları.

Toplum olarak bir sıkıntı var bence acilen çözülmesi gereken ama çözülmek yerine iyice uçuruma sürüklenen. Bunlar en kötü 10 yıl öncenin çocukları, bugünün çocukları 20-30 yaşlarına geldi mi işte o zaman bu ülkede kalınmaz açık ve net olan tek şey bu

Geri
Üst Alt