özgecan aslan

2005'ten beri yazamazsin diyen olmadi zaten ama rezil bir mesaj attigin gercegini degistirmez.Artik nasil bir hayal dünyasinda yasiyorsan bilemedim dogrusu.
Hümanist yerine senin gibi sacmaladigini kavrayamayan biri mi olalim?

☆$☆

aci maci cekmez bunlar, aci cekecek kadar bilincli mahlukat degil cunku. insaniyet yok, hayalleri yok, dusunceleri yok, akli yok, ahlagi yok, kontrolu yok, sehvet tatmini icin yasayan makine gibi adam ve ele gecirilmisken dunyadan temizlenmeleri gerekir derim, sonra hangi cehenneme gidecekse gitsinler.

acilen yasa cikarilmasi ve akli selim bir hakim karsisina konup kiza yapilanin misliyle idam edilmeleri gerekir. kanitlar sabitse amerika'da cogu eyalette bu yapilirdi.
valla simdi dogru ya dogru, bu hayattan sonra bi sey olduguna inanmiyorum sahsen. o yüzden olum sirf kurtulus olur bu adamlara. hayatlarini maf edeceksin, hergün öleyim nolur diyesinler. humanistim ama biryere kadar.

aci maci cekmez bunlar, aci cekecek kadar bilincli mahlukat degil cunku. insaniyet yok, hayalleri yok, dusunceleri yok, akli yok, ahlagi yok, kontrolu yok, sehvet tatmini icin yasayan makine gibi adam ve ele gecirilmisken dunyadan temizlenmeleri gerekir derim, sonra hangi cehenneme gidecekse gitsinler.

acilen yasa cikarilmasi ve akli selim bir hakim karsisina konup kiza yapilanin misliyle idam edilmeleri gerekir. kanitlar sabitse amerika'da cogu eyalette bu yapilirdi.
abd size demokrasi getiriyoruz nosyonuyla dünya liderliğine soyunmayı biliyor, biz niye idam edemiyoruz? karanlığa mahkum edilmiş bir kavimden farkımız yok çünkü

bu dünyada demokrasi güçlüler için var

İdam değil bunların hayalarini keseceksin sonra kendine yedireceksin ama idam gelmeli ama bunlara idam etmeyeceksin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cezalari hic tartismasiz idamdir , ancak bunlar ve bunlar gibi niceleri idam edilmedikten sonra adelet yerini bulmaz.

Boylelerini hayalarindan asip sallandiracaksin ibreti alem olacak

turkiyeyi tam olarak bilmiyorum ama avrupa'da hapiste bir mahkumun gunluk masrafi 200 euro ve bu para halkin cebinden cikiyor sonucta...

bu tur insanlarin hayatina son verilmeli IMHO

cin methodlari var. Aile yakinlari her iskence methodunu teker teker denesinler. Ama günde bikere. Adamlari biyerde tutacaksin

Ondan sonra sona dogru teker teker bi yerini kesiceksin, Parmaklari teker teker. Yedirceksin.
Ondan sonra Ayaklarini yedirceksin.
Sonundada öldüreceksin.

ULAN SEREFSIZLER kiz size naptida yaktiniz lan *** cocuklari

Artık okumuyorum konuyla alakalı haberleri. Çünkü ciddi manada baş dönmesi geliyor, gözüm doluyor.

İdam edilsin diyenler neyin kafasında ya ? Kaç adam tanıyorum hapishane de kendi bağırsaklarını çıkarıp kendini boğmak isteyen.

Sanki hapise yatıp keyif çıkaracaklar bunlar. Bunların ...ünden kan alırlar kan.
Bir gün ölmektense her gün ölecekler. Kahrolsunlar.

:(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ülkü Ocakları, Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili bir açıklama yaptı. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz imzalı açıklamada, "Karısına şiddet uygulayan, onu yaralayan bir erkeğe gösterilen elitist tepki, insanların ailece ekran başında olduğu akşam kuşağında yayınlanan bir dizideki 6 dakikalık müstehcen sahnelere karşı da gösterilmelidir" ifadesini kullandı.

Özgecan Aslan'ın katil zanlılarından Suphi Altındöken ve Fatih G.'nin sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflar ve beğenileri arasında Ülkü Ocakları'na ait sayfalar da yer alıyordu.

Açıklamanın ilgili kısmı şöyle:

"Öncelikli olarak kadına şiddet, tecavüz ve cinayet gibi insanlık dışı hadiselerin sosyal ve psikolojik temelleri tespit edilmelidir. Türk kültürünün dejenere olmuş hâlinin bir yansıması olarak kadını eve kapatan, eğitimini ve gelişmesini engelleyen zihniyet ile, kadını bir nesne, eğlence ve moda sektörünün üretim girdisi olarak gören sözde çağdaş (!) zihniyet ile aynı kararlılıkta mücadele edilmelidir. Karısına şiddet uygulayan, onu yaralayan bir erkeğe gösterilen elitist tepki, insanların ailece ekran başında olduğu akşam kuşağında yayınlanan bir dizideki 6 dakikalık müstehcen sahnelere karşı da gösterilmelidir. Bu yoğun kültürel saldırı karşısında gençlik kimlik değiştirmekte, yozlaşmaktadır. Tecavüzün normalleştiği ve alışıldığı, cinselliğin alenileştiği, genç ve çocukların her türlü cinsel ve şiddet eğilimli etkiye açık olduğu bir sosyal yapıya, siyaset ve güvenlik bürokrasisinin de başarısızlığı eklenince sokaklar hiçbir evladımız için güvenli olamayacaktır. Başka Özgecanlar katledilmesin, başka ana-babalar böyle bir evlat acısı yaşamasın diye gereken tüm tedbirler alınmalıdır.

Özgecan Aslan kardeşimize Cenabı Allah’tan rahmet, başta ailesi ve sevenleri olmak üzere Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum. Suçluların bir an önce adalet önünde hesap vererek, vicdanlardaki insanlık isyanının da sükût bulacağını ümit ediyorum."

ilerihaber

İdama hacet yok. Hapishanede ona gerekli muamele uygulanır. Tüm mahkumlar sırayla tecavüz ettikten sonra öldürürler bunları. Merak etmeyin.

Kız babalarına Allah sabırlar versin. Yaşadığımız coğrafya genetiği ve kimyası bozuk, gelişimini tamamlayamamış bir insan sürüsüyle dolu maalesef.

Geri
Üst Alt