özgecan aslan

2005'ten beri yazamazsin diyen olmadi zaten ama rezil bir mesaj attigin gercegini degistirmez.Artik nasil bir hayal dünyasinda yasiyorsan bilemedim dogrusu.
Hümanist yerine senin gibi sacmaladigini kavrayamayan biri mi olalim?

☆$☆

iyi ama bu benim düşüncem. Özgürüm istediğimi düşünmekte. Sütünü ve harçlığını verdim gönderdim okula diyor annesi dahası var mı? Yazık be şimdi söylecek kelime bulamıyorum tecavüzcü, katillere merhamet hissetmemi mi isterdiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
kadına şiddete tepki göstermek elitist tepki olmuş mantığa bak. tam ülkü ocakları denilen it yuvalarına yaraşır açıklama olmuş. tek söylemeleri gerekeni en son cümlede söylemişler. mhpye oy vermek ayrı birşey bende oy verdim. benim bahsettiğim bu ülkü ocakları çatısı altında toplanan çapulcu kitleden birbirinden destek alıp her türlü çeteciliği yapabiliyor. biryerlerden birşeyler uzaklaştırmak lazımsa özellikle okulları mesken tutmuş bu zihniyeti uzaklaştırmak lazım.

hapiste yapilan tecavuzleri anlatip ovenler guzel kafa yapiyo galiba bu guzelim 14 subatta

Şu memlekette evlat sahibi olmak istemiyorum şahsen. İnsan evladını düşünmekten acaba şu oldu mu, bu oldu mu diye kafayı sıyırır.

iyi ama bu benim düşüncem. Özgürüm istediğimi düşünmekte. Sütünü ve harçlığını verdim gönderdim okula diyor annesi dahası var mı? Yazık be şimdi söylecek kelime bulamıyorum tecavüzcü, katillere merhamet hissetmemi mi isterdiniz?

Mesajinin duzenlenen kismini baz alarak, Bu yaklaşımınla ve verdiğin saçma örnekle akım derken b.kum diyorsun. Biz de biliyoruz tahmin ediyoruz neler hissetiğini çünkü benzer şeyleri hissediyoruz ama üslubun zaten gergin olan ortamı daha da germekten başka bir işe yaramıyor.

Sevgili moderatorler, adminler vs. adam bana saçmaladığımı söylüyor hadsizce onu editlemiyorsunuz ben ona kapa çeneni diyorum onu hemen siliyorsunuz. Ne menem bir adalettir bu?

Kapa çeneni bu benim düşüncem. Özgürüm istediğimi düşünmekte. Sütünü ve harçlığını verdim gönderdim okula diyor annesi dahası var mı? Yazık be şimdi söylecek kelime bulamıyorum tecavüzcü, katillere merhamet hissetmemi mi isterdiniz?
Ben cenemi kapatacagima sen mantikli dusunsen artik, nasil olur?
Adamlar serefsiz diye annelerine,bacilarina ayni seyi yapmak ancak senin gibi insanlarin isi,zaten gerekli edit yapildi modlar tarafindan.
hem edepsizlik yapiyorsun hem de utanmadan üste cikmaya calisiyorsun ya artik sana yazacagimi sasirdim.

☆$☆

Mesajinin duzenlenen kismini baz alarak, Bu yaklaşımınla ve verdiğin saçma örnekle akım derken b.kum diyorsun. Biz de biliyoruz tahmin ediyoruz neler hissetiğini çünkü benzer şeyleri hissediyoruz ama üslubun zaten gergin olan ortamı daha da germekten başka bir işe yaramıyor.

Bak Erman senden konuşmayı öğrenecek değilim. Kelebekler, martılar mı yazayım ortam gerilmesin diye? İster misin?

Bak Erman senden konuşmayı öğrenecek değilim. Kelebekler, martılar mı yazayım ortam gerilmesin diye? İster misin?
Şu ana kadar konuşmayı öğrenemediysen bu saatten sonra öğrenme zaten hele benden hiç öğrenme. Kelebek martı falan yaz demiyorum sana dediğimi anlamıyor musun? O tecavüzü yapan şerefsizlerin anne babasına niye tecavüz edilsin onu diyoruz. Ki zaten bu olaylardan sonra o eşkiyaların aileleri falan rahat bırakılır mı? Hayır o değil 5 yaşında küçücük kızı var onun bile başını yaktı.

Su onun bunun cocuklarina iskence edebilmek icin tum mal varligimi veririm.

Ogrendigimden beri kendime gelemedim. Kizcagizin o sira da ne dusundugunu ne hissettigini korkusunu cektigi aciyi dusundukce agliyorum.

Kesinlikle idam gelsin istemiyorum.
Cezalari 3 dk lik olmamali.

Umarim hapishane efsaneleri dogrudur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şu ana kadar konuşmayı öğrenemediysen bu saatten sonra öğrenme zaten hele benden hiç öğrenme. Kelebek martı falan yaz demiyorum sana dediğimi anlamıyor musun? O tecavüzü yapan şerefsizlerin anne babasına niye tecavüz edilsin onu diyoruz. Ki zaten bu olaylardan sonra o eşkiyaların aileleri falan rahat bırakılır mı? Hayır o değil 5 yaşında küçücük kızı var onun bile başını yaktı.
Anlamiyor hocam bir türlü anlatamadik.Zavalli annesinin,bacisinin ne sucu var?Sanki onlar gidin bu kiza tecavüz edin demiscesine burada zirvaliliyor bu eleman.Hani pot kirdim,kusura bakmayin diyecegine üste cikmaya calisiyor.

☆$☆

Yahu kardeşim o an ki hezeyanla yazdığım mesajın üzerinden beni linç etmeye çalışıyorsunuz. Sabah sözlükte gördüm "aman yine gereksiz birşeydir" dedim tıkladım şok oldum. Ben çok kızıyorum böyşe insanlara öldürdüğü kişi bir daha en sevdiği yemeği yiyemeyecek, sevdikleriyle sohbet edemeyecek, sarılamayacak, gülemeyecek. Nedeni bu yaratıkların uçkur sevdası. Çok afedersiniz umumhanesi var bu memleketin ateşin varsa defol git orada söndür ne diye bir ailenin dünyasını başına yıkıyorsun. O kızın ana babası canlı cenaze gibidir. Allah muhafaza eylesin çoluğu çocuğpu böyle pisliklerden.

Son düzenleme:
Bu pisligi yapan da İslamcı ülkücüymus.

Yahu kardeşim o an ki hezeyanla yazdığım mesajın üzerinden beni linç etmeye çalışıyorsunuz. Sabah sözlükte gördüm "aman yine gereksiz birşeydir" dedim tıkladım şok oldum. Ben çok kızıyorum böyşe insanlara öldürdüğü kişi bir daha en sevdiği yemeği yiyemeyecek, sevdikleriyle sohbet edemeyecek, sarılamayacak, gülemeyecek. Nedeni bu yaratıkların uçkur sevdası. Çok afedersiniz umumhanesi var bu memleketin ateşin varsa defol git orada söndür ne diye bir ailenin dünyasını başına yıkıyorsun.
Seninle aynı fikirdeyiz zaten keza Gökhan'da aynı fikirde emin ol. Hezeyanla yazabilirsin bir anda sinirleri hopluyor çünkü insanın anlıyorum. Gökhan sadece ilk başta saçma olmuş demiş birşey yazmamış :) Linç etmeye çalışmıyoruz kesinlikle ilk başta Gökhan'ın tepkisinden sonra evet abartı oldu biraz o tepki desen kimse birşey demeyecek zaten herkesin bu elim olaydan dolayı üzüntüsü çok büyük ;(

20 yaşında bir kız otobüsle evine gidemiyorsa bana bu ülkenin eşitliğinden, adaletinden bahsetmeyin o adaletinizi severim!

Seninle aynı fikirdeyiz zaten keza Gökhan'da aynı fikirde emin ol. Hezeyanla yazabilirsin bir anda sinirleri hopluyor çünkü insanın anlıyorum. Gökhan sadece ilk başta saçma olmuş demiş birşey yazmamış :) Linç etmeye çalışmıyoruz kesinlikle ilk başta Gökhan'ın tepkisinden sonra evet abartı oldu biraz o tepki desen kimse birşey demeyecek zaten herkesin bu elim olaydan dolayı üzüntüsü çok büyük ;(

1960'lardan bir olay hatırlıyorum. İki çoban İsveçli karı-kocaya tecavüz edip öldürüyorlar ceza olarak idam veriliyor süratle uygulanıyor. Şuan Amerika'da iğneli idamlar var ülkemize şart ama hayat "Law & Order" dizisi gibi değil.

İdam avrupa birliği yüzünden uygulanmıyor avrupada idam yok bizde avrupa birliği adayı bir ülke olduğumuz için idamı geri getirmek zor. ancak idam istemem tecavüzcülerin penislerini kessinler, katillerin ellerini kessinler onlara hayatları boyunca unutamayacakları gerçek ceza budur.

ortaçağda böyle şerefsizlerin çüklerine bal sürer lağım farelerinin arasına zincirleyip bırakırlardı.
bunlara da böyle bir ceza lazım.

Geri
Üst Alt