Eymen Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 2.758
- 1.529
- 1.148
@Recep İçfındık renkdaş çok kıymetli bilgiler paylaşmışsın. Teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sokak röportajında öğretim görevlisi bir hanımefendi bunu çok güzel açıklamıştı; "Ekonomiler düzelir, kapital bir şekilde kendini bulur ama toplumsal çürümenin tamiri çok zor."Son dönemde ekonomik sıkıntı yanında devletin verdiği gücü kendilerine kullanan Bürokrat, Savcı, Polis, Asker vb. görüyor duyuyor ve okuyoruz. Ayrıca yönetici oldukları kurumların içini boşaltan çalan insanlar da da büyük artış var. Toplumsal bir ahlaki çöküş var maalesef
Geçen bir tas kelle paça çorbasını 280 liraya gördüm. Dünyanın en ucuz büyük baş ürünü bunlar. Küçücük kasesi 280 lira, üni zamanında bir öğrenci çıkıp rahatça yediği ürünler bunlar.hiç bir kurum 10 yıl önceki kazançlarından vazgeçmiyor. bir mercimek çorbanın maliyeti ne kadar 90 liraya satılıyor??
sana bir söverimherşey gayet ucuz
neden sövüyorsun sayın Feramuz? Sövmek karın doyurmuyorsana bir söverim
Yegenin mi adama feramuz diyorsun. Biraz saygı göster herif hem kidemli bir üye hemde eski mod.neden sövüyorsun sayın Feramuz? Sövmek karın doyurmuyor![]()
Sayın Feramuz dedim. Hakaret etmedim küçük düşürmedim. Saygısızlıkta yok. Gereksiz gerginlik çıkarmanıza gerek yok diye düşünüyorum. Adında Feramuz yazan birine Mahmut diye mi hitap etmeliyimYegenin mi adama feramuz diyorsun. Biraz saygı göster herif hem kidemli bir üye hemde eski mod.
60 lı dönemlerin sonunda hükümet ekmek ve biraya cüzi bir zam yapar .Ankarada yaklaşık 100 bin öğrenci protesto yürüyüşü yapmış ve hükümet 24 saat dolmadan zammı geri çeker.Aynen halk memnun bencedepahalılıktan rahatsız olsa halk
ayaklanırdı
demek ki keyifleri yerinde
yapacak bir şey yok o vakit
Vallahi biz devrimci gençliği özledik60 lı dönemlerin sonunda hükümet ekmek ve biraya cüzi bir zam yapar .Ankarada yaklaşık 100 bin öğrenci protesto yürüyüşü yapmış ve hükümet 24 saat dolmadan zammı geri çeker.Aynen halk memnun bencede
Sayın Feramuz dedim. Hakaret etmedim küçük düşürmedim. Saygısızlıkta yok. Gereksiz gerginlik çıkarmanıza gerek yok diye düşünüyorum. Adında Feramuz yazan birine Mahmut diye mi hitap etmeliyim
Hayri Cund kesinyine mi bir fake hesap