- 17 Aralık 2008
- 31.206
- 20.344
- 2.593

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enflasyonun tum sorumlusu savurganlık yapanlar, çok haklisiniz.İnsanların son yıllarda ki azgınlığını,savurganlığını gördükten sonra pek umursamıyorum herkes mi hakediyor tabiki hayır ama kurunun yanında yaşta yanacak bu arsızlık bu israf son bulana kadar iyi bir ders lazımdı
Cebinde 10-12 bin liralık telefon taşıyıp,son model araçlara binip bunlara birde utanmadan ihtiyaç diyenlerin uğultuları bu ülke de iphone u bedava dağıtsan suyu elektriği bedava versen yine kesilmez.
Adamın evine çift maaş giriyor geçen sene de ağlıyordu şimdi de ağlıyor değişen bişey yok yani bunlar böyle ekonomi napsın
Bu ne şimdiİnsanların son yıllarda ki azgınlığını,savurganlığını gördükten sonra pek umursamıyorum herkes mi hakediyor tabiki hayır ama kurunun yanında yaşta yanacak bu arsızlık bu israf son bulana kadar iyi bir ders lazımdı
Cebinde 10-12 bin liralık telefon taşıyıp,son model araçlara binip bunlara birde utanmadan ihtiyaç diyenlerin uğultuları bu ülke de iphone u bedava dağıtsan suyu elektriği bedava versen yine kesilmez.
Adamın evine çift maaş giriyor geçen sene de ağlıyordu şimdi de ağlıyor değişen bişey yok yani bunlar böyle ekonomi napsın
Yakındır bazı insanların kendini meydanlarda yakması..
Cinnet getirmesi vs..
İnsanların umutlarını çalmamak lazım..
Bu ne şimdi
Zoruna mı gitti koççum
Tek derdin ben olmuşum bakıyorum da demek ki zamanında iyi yolmuşum tavuğumu
5 kilo şeker 120 lira olmuş diye ağlıyorlar işte
Çayı şekersiz içer iphone u donsuz kalsa da kulllanırlar
Sen rahat ol
Şeker zarar zaten pahalı olması iyi. Sagligimizi düşünüyorlar. Iyi açıdan bakalim5 kilo şeker 120 lira olmuş diye ağlıyorlar işte
Çayı şekersiz içer iphone u donsuz kalsa da kulllanırlar
Sen rahat ol
Gideceklerini biliyolar,o yuzden iyice dibe batiriyolarki yeni gelenin isi daha zor olsun,duzeltme suresi daha uzun olsun,kisaca duzeltemesin ve sonrasinda tekrar kendileri istensin,zamaninda refahin bittigi ongorulunce alternatifi akp piyasaya sunulmustu,simdi akp bitti deva ve gelecek sunuldu,matruska misalipeki bunun iş bilmezlik değil de kasıtlı fakirleştirme çabası olduğunu düşünen var mı?
son dönemde böyle şeyler de okumaya başladım ve bana mantıklı gelmedi.
Ciddi tepkimi geliyor halktan ??en pahalisinda 2.16ya almistim. bugün ucuzlamis depo yaridaydi 1.91den yarim depo aldim. enerji vergisi haziran'da düsecekti, oradan bir 20-30 cent daha düser muhtemelen. pahali benzinliklerde hala 2 euro. almanya'da maaslar ciddi sekilde artmadigi icin fiyatlarin ciddi sekilde artmasi facia olur. marketler 20-30 cent bindirmeye basladi bazi ürünlere. 1-2 euro artis olsa adami öttürürler burada. ciddi tepki geliyor hemen halktan.
Almanya'da yasayan gurbetcilerin cogu sahip oldugu seylerin standart oldugunu düsünüyor ama cogu ülkede öyle degil.Ciddi tepkimi geliyor halktan ??
Enerji vergisi düsse ne olur zaten misliyle geri alacaklar. Nebenkostenabrechnung gelsin bir bakalim. Kredi ceken cekene olacak bu gidisle, birikimler vs. ödeneklere gidecek hep.