pahalılığın artık sabredilemez noktaya gelmesi

Şu mevzuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Gerçekten böyle mi durum?
Bende kamudayım yeni başladığımda böyle bir durumla karşılaşmıştım aradan 15 yıl geçmiş durum hala bu demek ki.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Bende kamudayım yeni başladığımda böyle bir durumla karşılaşmıştım aradan 15 yıl geçmiş durum hala bu demek ki.

2018de taşeronları kadrolu yapmışlar anladığım kadarıyla.

Bu vakte kadar gündem olmaması garip.

Kimseyi küçümsemiyorum da birinde lisans + KPSS + atama gibi bir süreç varken daha az almamalılar.

2018de taşeronları kadrolu yapmışlar anladığım kadarıyla.

Bu vakte kadar gündem olmaması garip.

Kimseyi küçümsemiyorum da birinde lisans + KPSS + atama gibi bir süreç varken daha az almamalılar.
Aslında o bahsedilen kişiler memuriyetin sonuna gelmiş kimselerdir muhtemelen düşebilecekleri en son kademeye düşmüşlerdir bağlı olduğu kurumun aldığı giydirme tazminat vs ne varsada aliyolardir. Yeni başlayanlardan fazla alıyorlar genelde o kitle yıllar icinde fark kapanıyor

Doğru sözleşmeli işçi bunlar

Ben de mecburi hizmette hekimlik yaparken sözleşmeli kadroda 3500 TL yerine 7000 TL maaş alıyordum yerine göre değişir bu durum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gecen sene yazin motorun deposina 98 liraya dolduruyordum, simdi 289 olmus :D

Maaşlar konusunda son sözleşmede 2-3 ayda bir yatan ikramiyelerle maaşlar o banda yaklaştı. Yani 2 ay 6000 bir ay 10000 civarı alıp kpss ile atanan memurlarla aynı ham maaşa ulaştılar.

Kendi alanım olan sağlık için konuşuyorum, ama kanun her kurumda aynı. İş Kanunu kapsamında imzalanan toplu iş sözleşmesine göre fazla mesaiyi yüzde 50, 7.5 saate kadar olan gece mesaisini yüzde 35, 7.5 saati geçen gece çalışması için tamamı olmak üzere yüzde 75 zamlı aliyorlar.

Bir ara gündem oldu, güvenlik personelinin fazla mesaisi doktordan fazla diye, gerçekten de 7.5 saati aşan gece çalışmasında işçinin saatlik ücreti kamuda çalışan doktorla aynı.

Bi 5-10 sene sonra nasıl bir vaziyette olacağız acaba, var mı bir tahmininiz?

Belediyede temizlik işçisi kadrosu alan sonrasında MEB'de bir okula geçiş yapan biri 3 ayda bir aldığı ikramiyeyi de dahil ederek söylüyorum 10.000 alıyordu o dönem benim maaşım 9200 TL idi.

Geçen bir Dr. Hanım halk sağlığında görevli en yüksek maaşı belediyeden işçi kadrosuyla şoför olarak geçen birinin aldığını iddia etti yalan olmasın 15 bin civarı demişti.. Düşünün siz oranın amirisiniz sizi sağa sola götürmekte başka bir görevi sorumlulugu olmayan adam sizden fazla maaş alıyor..Bunu meslek küçümsemek için yazmadım ülke şartlarında şoförün aldığı para normal anormal olan kadrolu devlet memurlarının aldığı..
Bir lokanta sahibisiniz garson sizden fazla para kazanıyor böyle akıl almaz durumlar var

Valla ofisim Beşiktaş'ta. Her gün yemek söylerken içim cız etmeye başladı.

Tavuk dönerler 30 35 TL et dönerler 45 60 tl arası. Pide söylesen 45 tl kebap söylesen porisyonu 60 tl.

İnsanlara her gün aynı şeyleri de yediremiyoruz. Çok fena bir pahalılık var. Catering le anlaşsan saçma sapan yemekler tuz yok ne geldiği belli değil hemen hemen yakın paralar.

Tavuk dönerler 30 35 TL et dönerler 45 60 tl arası. Pide söylesen 45 tl kebap söylesen porisyonu 60 tl.

İnsanlara her gün aynı şeyleri de yediremiyoruz. Çok fena bir pahalılık var. Catering le anlaşsan saçma sapan yemekler tuz yok ne geldiği belli değil hemen hemen yakın paralar.

Rte‘ciler mode on:

Yeme kardes.

Mode off.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kaç kişiye her gün yemek veriyorsun ?

Geri
Üst Alt