Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.893
- 22.756
- 2.933
Ülkedeki en büyük para ile tavuk döner yiyemiyorsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
515 tl'ye 1 kilo et/kıyma rahat alırsınDönerciler anlaşarak zam yapıp duruyor
120g et döner 515 lira olur mu
saçmalık iyice bokunu çıkardılar
evde de yapamıyon lanet olsun
bizim burada düzgün üç tane dönerci var. hepsi 515 liradan satıyor porsiyonu
ben 120g olduğuna da inanmıyom bu arada. eskiden daha çoktu sanki. ölçsek 90g falan çıkabilir
alamazsın515 tl'ye 1 kilo et/kıyma rahat alırsın
100 gram eti o paraya nasıl çaktırıyorlar helal olsun
Iki sene once soyleseler kimse inanmazdi4 kisi donercideyiz
1x 240 gram porsiyon
1x 120 gram porsiyon
2x tombik doner
4x acik ayran
2580 TL
Yazik
Aman ha onlar donmus kotu yaglarla imal ediliyorMarketten hazir doner alip firina veriyon. Yanina da pilav, ayran ohhh mis gibi
Altından mı yapılıyor bualamazsın
kıymanın iyisinin kilosu 800-900 oldu
döneri iyi etten yapayım desen kilosu 1k yani ama onlar toptan alıyor tabii
et yemek haram bizim millete maalesef
kıymanın iyisini kasaptan 500 tl ye alıyomalamazsın
kıymanın iyisinin kilosu 800-900 oldu
döneri iyi etten yapayım desen kilosu 1k yani ama onlar toptan alıyor tabii
et yemek haram bizim millete maalesef
1 pors dönerin et maliyeti 100 gr için hadi 80 tl, ıvır zıvır 100 tl olsun. Pors başına kira, personel maaşı elektrik vs 200 tl olur mu yav. Günde 100 pors döner satsa 100 pors x200 tl /pors = 20bin. Günlük 200 pors satsa Bu adamın et vs maliyeti hariç günlük 40bin, aylık 1200bin masrafı mı var. Bana göre bunun yarısı kadar olur masrafı anca. İçecekten kazandıkları fahiş parayı da saymıyorum. Yani maliyei 300 tl etmez, karları çok daha fazla.Iki sene once soyleseler kimse inanmazdi
Resmen soygun olay etin kilosuda degil aslinda
Mekan kirasi personel maasi sgk vergi elektrik derken
Nerdeyse 1 porsiyon doner oluyor 300 TL geriside cukka kar buyuk kar ediyorlar donerciler
Muadili yok evde yapamazsin ve vazgecilmez birsey![]()
Hadi etsin dedim ya ciddi kira maliyeti var onu koydum hadi 300 olsun kar muazzam bencede1 pors dönerin et maliyeti 100 gr için hadi 80 tl, ıvır zıvır 100 tl olsun. Pors başına kira, personel maaşı elektrik vs 200 tl olur mu yav. Günde 100 pors döner satsa 100 pors x200 tl /pors = 20bin. Günlük 200 pors satsa Bu adamın et vs maliyeti hariç günlük 40bin, aylık 1200bin masrafı mı var. Bana göre bunun yarısı kadar olur masrafı anca. İçecekten kazandıkları fahiş parayı da saymıyorum. Yani maliyei 300 tl etmez, karları çok daha fazla.
Dostlara yardımımız olsun