panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

gözümüzün önünde stickerlar eriyor hiçbi şey yapamıyoruz

Evet yeni paket actim. Fazlalik listesi genisledi. Isteyen yazsin. Alinmazsa Public Request acip yollayacagim hepsini.

1779728970902.webp
1779728989689.webp 1779729006038.webp
1779729021382.webp

@Can Erden Renktaş Ürdün Logo uçmuş diğer istediklerini yukarı çektim hemen kurtardım public açık kalmış. Ürdün Logo yerine seçmek istedigin kart var mı? Başlayalım mı takası nasıl yapcaz 8 kart için yav

@Can Erden Renktaş Ürdün Logo uçmuş diğer istediklerini yukarı çektim hemen kurtardım public açık kalmış. Ürdün Logo yerine seçmek istedigin kart var mı? Başlayalım mı takası nasıl yapcaz 8 kart için yav
Bi 3 e 3 yapip sonra full-stack li yapariz

2 dkya bakip donecegim

@Eray Emeklier
asdasdasd.webp
bu 3e 3

sonrasında:

Meksika: Marcel Ruiz
Gana: Jordan Ayew+Sulemana+Fatawu
İskoçya:Hanley

ile

Diaz
Aziz Behiç
Kounde
Moussa Al-Tamari+Noor Al-Rawabdeh

5e5 yapılır (full stack verip - istediğin 5liyi girilir kolay olsun diye ama Swapta o 5i durması lazım)

ya da ya allah diyerek :D
FIFA-Panini-Collection-05-25-2026_10_17_PMaaaaa.webp

Ya süreyi düşürseler bile yeter bu ne anlamadım. En hızlı onatla yapabildik. Vasfi ile hiç yapamadık ya da o beni kekleyip sonradan bu ne la bunu mu beklicem diyip public açıyor bilemedim
O garip ya , vasf ile hep uzun suruyordu, bi gun 6 saat mi ne surdu.

Bu sabah mi ne resmen aninda oldu.

Tamamen heriflerden kaynakli

Ama yaziyorlar baya Takim swaplari Publiclere gore epey yavas diye

O garip ya , vasf ile hep uzun suruyordu, bi gun 6 saat mi ne surdu.

Bu sabah mi ne resmen aninda oldu.

Tamamen heriflerden kaynakli

Ama yaziyorlar baya Takim swaplari Publiclere gore epey yavas diye
Public de dolandirildim dün. Arkadaşla aynı anda karta Özel istek açtık. Onunkini Kolombiyalı biri kaptı benim swap isteği öyle havada kaldı yav. 3-3 koymuştuk bide nasıl eşleşti o herifle ihtimali kaçtır kim bilir

Geri
Üst Alt