- 27 Ocak 2010
- 140.540
- 107.123
- 5.788
gözümüzün önünde stickerlar eriyor hiçbi şey yapamıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim seçtiğim 8 adam var sen kaç tane seçtin?
Bacuna Kuruçao olur (açıyorum)Bu verdigin 6 kisilik listede bir tek Japonya logosu yok bende renktas
Istedigin 6 kisiden 1'ini seciver![]()
Dışardayim eve gidince son bir check ederiz üstad online olursan full stack açarız takas denemiş oluruzFransa: Logo
Portekiz: Logo
Meksika: Marcel Ruiz
Gana: Jordan Ayew+Sulemana-Fatawu
İskoçya:Hanley
Ürdün: Logo
İran: Logo
Yazdıklarına göre üstteki 8 uymakta
Dur dur durEvet yeni paket actim. Fazlalik listesi genisledi. Isteyen yazsin. Alinmazsa Public Request acip yollayacagim hepsini.
Ekli dosyayı görüntüle 324113
Ekli dosyayı görüntüle 324114 Ekli dosyayı görüntüle 324115
Ekli dosyayı görüntüle 324116
Durdum, evet?Dur dur dur
Bi 3 e 3 yapip sonra full-stack li yapariz@Can Erden Renktaş Ürdün Logo uçmuş diğer istediklerini yukarı çektim hemen kurtardım public açık kalmış. Ürdün Logo yerine seçmek istedigin kart var mı? Başlayalım mı takası nasıl yapcaz 8 kart için yav

Eyvallah yapıştırıyorum@Eray Emeklier
Ekli dosyayı görüntüle 324128
bu 3e 3
sonrasında:
Meksika: Marcel Ruiz
Gana: Jordan Ayew+Sulemana+Fatawu
İskoçya:Hanley
ile
Diaz
Aziz Behiç
Kounde
Moussa Al-Tamari+Noor Al-Rawabdeh
5e5 yapılır (full stack verip - istediğin 5liyi girilir kolay olsun diye ama Swapta o 5i durması lazım)
ya da ya allah diyerek
Ekli dosyayı görüntüle 324129
Uçurdun mi kartları üstadDurdum, evet?
Ya süreyi düşürseler bile yeter bu ne anlamadım. En hızlı onatla yapabildik. Vasfi ile hiç yapamadık ya da o beni kekleyip sonradan bu ne la bunu mu beklicem diyip public açıyor bilemedim
O garip ya , vasf ile hep uzun suruyordu, bi gun 6 saat mi ne surdu.Ya süreyi düşürseler bile yeter bu ne anlamadım. En hızlı onatla yapabildik. Vasfi ile hiç yapamadık ya da o beni kekleyip sonradan bu ne la bunu mu beklicem diyip public açıyor bilemedim
Public de dolandirildim dün. Arkadaşla aynı anda karta Özel istek açtık. Onunkini Kolombiyalı biri kaptı benim swap isteği öyle havada kaldı yav. 3-3 koymuştuk bide nasıl eşleşti o herifle ihtimali kaçtır kim bilirO garip ya , vasf ile hep uzun suruyordu, bi gun 6 saat mi ne surdu.
Bu sabah mi ne resmen aninda oldu.
Tamamen heriflerden kaynakli
Ama yaziyorlar baya Takim swaplari Publiclere gore epey yavas diye
Yok, ucurmadim. Bir teklifin varsa diye bekliyorum.Uçurdun mi kartları üstad