Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.903
- 25.942
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw bu kdr işsizseniz ve beyninizdeki 2 adet nöronun yanlışlıkla birbirine çarptıpı dırada çıkan enerjiyle bir şey yapmak istiyorsanız en azından satranç fln oynayın aq pamini ne
Davinson
Bu kim lan? Zannediyor ki 24 saati burada geciriyoruz. Hepimizin isi gucu var. Evin bakimi, ev isleri var, hanimla ilgilenmek var. Ne saniyorsun? Burada gun boyu sticker mi kovaliyoruz? Yukarida da dendigi gibi sanane. Yallah.Olm çok işsiz hareketi bunlar 90lar nostaljinizi 2026da yaşamaya öalışmak aslıdan size mutluluk getirmez zamana uyum sağlayamadığınız için daha kötü olur
En azından farkına varırsanız bir çıkış yolu olur ve birkaç sene sonra yaşayacağınız aydınlanmayı daha erkene çekersiniz
Bak mesela uyumlu zihni temiz ve farkında insan bugünün konularına adapte olur geçmişte yaşamaz bence hepiniz kılıçdaroğlusunuz
Bütün kılıçdaroğullarına tavsiyemdir bırakın bu işi
Ankete katıl üstadFull stack açıyorum ben de dünden beri. Random ne gelirse.
Stack şu şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 324972
Ekli dosyayı görüntüle 324973
Ekli dosyayı görüntüle 324974
Ekli dosyayı görüntüle 324975
Ekli dosyayı görüntüle 324976
Oyunuz alındı dedi ama başka bir şey yapmaya gerek var mı bilemedim. İskoçya ve Senegal seçmiştim.Ankete katıl üstad
Ankete oy bastın mi sayıma gidiyorum
BastimAnkete oy bastın mi sayıma gidiyorum
İskoçya Senegal Mısır'dan 9 oyuncu koydum rastgeleAnket sonuçları belli oldu.
2 haziran takas ülkeleri: İsviçre-Brezilya-İngiltere-Avusturya-Kore-İskoçya-Cezayir-Senegal-Mısır
fazlalıkları güncelledim kombo yap kralİskoçya Senegal Mısır'dan 9 oyuncu koydum rastgele![]()
Oh dustu bana bugun paketlerden. Diger ikisi yok hala. IStiyorsan Eray'in kartlari icin actigim swaplardan birini iptal edeyim.@Göktuğ Çakırlar bizim 3e3 u bekletiyor muyuz simdilik , yoksa gecmis ola mi? Swap disi duruyorlar allstack yuzunden
(Tominay, oh ,weah mi jeydi - freese trossard ayari takasi)