Paranormal Olaylar Başlığı

Bir tane korkunç bir şey vardı ama buraya yazmam. Isteyen olursa özele atarım fakat gerçekten korkunç. Ölene kadar unutulmayacak anı

Ben alarmi birkaç saat öne çekip sesi biraz kismistim alarm sesini duyunca rüyada olduğumu anlıyordum direkt bu şekilde çok verimli oluyordu. Saldım sonra o işleri yorgun argın bir ton dertle uyuyoruz Rüya bile nadir gorur olduk
uyanikken gun boyu yuksek sesle veya icinden 'ruya goruyorum' diye tekrar etmek de ise yariyor.

3-4 yıl önce çok korkunç bir rüya görmüştüm. Sürekli deprem oluyordu rüyamda. Bir an da bir varlık gördüm kocaman siyah şeytan bu diyerek kan ter içinde uyandım. Bu rüyayı gördükten sonra ki 6-7 ay hayatımın en zor günleri oldu. Bir bağlantısı var mıydı bilmiyorum tabii.

3-4 yıl önce çok korkunç bir rüya görmüştüm. Sürekli deprem oluyordu rüyamda. Bir an da bir varlık gördüm kocaman siyah şeytan bu diyerek kan ter içinde uyandım. Bu rüyayı gördükten sonra ki 6-7 ay hayatımın en zor günleri oldu. Bir bağlantısı var mıydı bilmiyorum tabii.
Depremler başlı başına bir haber etmiş zaten zorlukların geleceğini dostum

uyanikken gun boyu yuksek sesle veya icinden 'ruya goruyorum' diye tekrar etmek de ise yariyor.
Tekrar olayı püf nokta zaten ağabey. Aşina olduğun bir şarkı ya da akşam izledigin haberi loopa al kısık seste TV karsisinda uyu direkt anlıyorsun.

Benim rüyalar vasatlastigi için saldım biraz da. Eskiden süperman gibi uçup kaciyorduk şimdi araba sürüyorum pedala basıyorum gitmiyor cakmaktaslar gibi ayağımla ilerletmeye çalışıyorum direksiyonu sağa kiriyorum araba sola dönüyor forklift gibi hahahahahah

Geçen denizin dibine dalayim dedim suyun üstünde seke seke falan gittim :d

Başka bir olay. Yine çocukluğumun kabusu. Boğulan birini görmek ve ölmesi. Tam psikoloji bozmalık. Özellikle gölün içinde görmek tam timarhanelik

Depremler başlı başına bir haber etmiş zaten zorlukların geleceğini dostum
Yani bir rüyanın insanı bu kadar korkutabileceğini düşünmezdim. Daha önce de korktuğum rüyalar olmuştu ama bu başkaydı. 1 hafta kendime gelemedim bu rüyadan sonra çok gerçek gibiydi. Özellikle sondaki şeytan çok korkuttu beni.

Geri
Üst Alt