Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.639
- 6.580
- 648
f/p nedir ,, acilimi ?Yok mu önerebileceğiniz F/P ürünü..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
f/p nedir ,, acilimi ?Yok mu önerebileceğiniz F/P ürünü..
parfum/koku konusu da gorceli bir durum,.- bir cok konu da oldugu gibi...Parfüm yorumlayamam açıkcası
Müsrifim bu konuda ,beğenmediğim çoğu parfümü hediye ettim.
Gerçeğin zıttına ilk aldığım kokuyu beğenmez isem mesafeli kalıyorum ,sonraki notaları beni ilgilendirmiyor
Başlıkta ki mesajlardan vazgeçilmezlerim
gucii ii ama üretilmiyor
Ysl nuit
Blue
Dior homme
uzun uzun yıllar 212 ve ch sport kullandım
Markanın giysilerinden kaynaklı da olabilir
eternity daha güzel![]()
Fiyat/Performansf/p nedir ,, acilimi ?
Fiyat/Performans
Valentino merak ettimparfum/koku konusu da gorceli bir durum,.- bir cok konu da oldugu gibi...
ayni parfum kimine iyi kimine kotu , kimine farkli kimine benzer gelir...
burun algisi ve hafizasi kisiden kisiye degisiyor ozellikle parfum konusunda.
parfumde giris notasi bir kac dakika suruyor en fazla...
orta nota da fazla surmez...
filmin ana konusu gibi , veya yemek konusundaki gibi baslangic ara sicak vsvs,,,,veya parti asil simdi basliyor dedigimiz olgu gibi, parfum sisesinde de olay son dip nota da basliyor...
ilk zamanlarda magazada denerken hosuma gittiginde hemen alirdim,,,
yillar gectikce olaya bakisim da buyuk degisim yasadim. deneme test etme ile fikir yuruttum dusundugum ilgilendigim kokuya not verme adina,,,, sonra karar vermeye basladim almaliyim veya almamaliyim gibi....
velhasil; en az 1 saat deneme yaparim sonra donus yaparim karar verme konusunda.
basari yuzdesi begeni anlaminda isabet orani yuksek oluyor kendi notumda.
parfumde en eglenceli ve gizemli olay notalarin gecisine tanik olmak bence....
gucci II kult bir koku... bende ilk ciktiginda almistim. kalite olarak nish sinifinda nerdeyse...
cay havasi/iris cicegi vs muthis sunulmus. asiri luks bir mekan da cay icerken buruna gelen 1.sinif cay kokusu ve en organiginden secilmis iris ciceginin safligi.....
ysl la nuit ilk ciktiginda ustte dedigim gibi almistim. muthisti,.. johny depp filminde bir sahnede gormustum sonrasinda almistim.
son formulationslari iyi degil... ilk donemki siseler koku olarak basarili idi kanimca.
blue chanel , bir cok icerigin kullanilip cok guzel disa sunumu olarak basarili bir geri donus idi chanel markasi adina..yillar sonra tekrardan erkek kokusu cikarmislardi blue ile, iddiali bir donus yapmislardi o donem.
bende almistim ilk ciktiginda....
sonra sauvage cikti. ben almadim. fazla ambrox mevcut. kimyasal yonu cok oldugundan hosuma gitmemisti. sentetik agirlik.
fakat mudavimi coktur. reklamini muthis yaptilar.
dior homme edt? intense ?
ben edt ilk ciktiginda almistim.
iris ciceginin cok basarili orneklerindendir.
intense daha tatlimsi icerigi olan versiyonu gece cikmalarinda populerdi ,. ben edt kullandim intense gecis yapmadim.
intense yerine , ustte yazdigim valentino uomo serileri daha basarili ve daha kaliteli koku kanimca.
c herera guzel markadir. chic bir havasi var.
ben ilk cikan kokusunu kullanmistim ama cok duz gelmisti ,sise tasarimi ilgimi cekmisti....
vip olani gece cikmalik tutulmustu,...
ben ch prive olani bir de chic for men'i kullanmistim.
Cebimizi yakmayacak kadar diyelimbutce kac
Cebimizi yakmayacak kadar diyelim
hocam kullandiniz mi bunu? kalicilik, kokusu vs. bilgi alabilir miyim..![]()
Hugo Boss Bottled EDT 100 ml Erkek Parfüm Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hugo Boss Bottled EDT 100 ml Erkek Parfüm arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
hocam kullandiniz mi bunu? kalicilik, kokusu vs. bilgi alabilir miyim..
Valentino merak ettim
burnuma gelen ilk kokunun bıraktığı etki ile son haline kadar ki bende aynı etkiyi birakıyor
Gülümseme geldimi tamamdır.
ten uyumu -son nota
Ben daha çok elbise üzerinde kullanıyorum ,tenden ziyade
bilgilendirdiğiniz, ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. aklimin bir köşesinde bulunacak..eski bir koku, yanilmiyorsam 2004 de cikti.
hos, tatli kokusu var zaten ust note' elma kokusu.
kalicilik cok iyi degil, bende en fazla 5 saat kaliyor.
ama bu koku cok universal.
date
arkadaslarla bar/yemek
eglence
suit/up
her seneryo ya uygun bir koku.
Ulan herkes zengin kullandıkları parfümlere bak çoğunun kullanmadığı kesin birşey de önermek olsun diye öneriler kokusunu bile bilmeyen mevcuttur
Ben kullanmadıgım hic bi parfümü burda tavsiye etmem eden varsa bilmiyom hem niye kullanmadıgı bi parfümü biri burda tavsiye etsinkiUlan herkes zengin kullandıkları parfümlere bak çoğunun kullanmadığı kesin birşey de önermek olsun diye öneriler kokusunu bile bilmeyen mevcuttur