Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 19.306
- 11.592
- 1.838
kız arkadaşın var mı?mindcontrolled into replying mine posts
i did that no stopping doggie
give paw if replying to mine![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kız arkadaşın var mı?mindcontrolled into replying mine posts
i did that no stopping doggie
give paw if replying to mine![]()
keep reply doggiekız arkadaşın var mı?
konudaki diger arkadaslar seni rahatsız ediyor mu? utanıyorsan özel sohbete geçebiliriz.keep reply doggie
me no offing u![]()
mindcontrolled by mine
konudaki diger arkadaslar seni rahatsız ediyor mu? utanıyorsan özel sohbete geçebiliriz.
forumdaki mesajlarını inceledim. başarısız da olsa iletişim kurma çaban var. bu güzel bir başlangıç. maalesef toplumda asperger sendromundan muzdarip kişilere gerizekalı gözüyle bakılıyor. iletişim kurma çabalarının karşılıksız kalması seni korkutmasın. seni tanıdıkça ne kadar özel oldugunu anlayacaklar. mesela ben de başlangıçta seninle dalga geçtim ama şimdi ne güzel anlaşıyoruz.dont ask for off doggie
keep reply mine
forumdaki mesajlarını inceledim. başarısız da olsa iletişim kurma çaban var. bu güzel bir başlangıç. maalesef toplumda asperger sendromundan muzdarip kişilere gerizekalı gözüyle bakılıyor. iletişim kurma çabalarının karşılıksız kalması seni korkutmasın. seni tanıdıkça ne kadar özel oldugunu anlayacaklar. mesela ben de başlangıçta seninle dalga geçtim ama şimdi ne güzel anlaşıyoruz.
özür dilerim. senin için çok uzun bir cümleydi.didnt read lol
keep replying mine
![]()
diger arkadaslar lutfen bu konuya mesaj atmasın. özel bir çocukla iletişim kurmaya çalışıyorum. dikkati çok çabuk dağılıyor.
tamam sakin ol. kimse sana kızmıyor.no need to ask for help doggie
keep replying mine![]()
tamam sakin ol. kimse sana kızmıyor.
kaç yaşındasın hakan?
ingilizce yazarken kendini daha rahat mı hissediyorsun?dont cry to mine doggie
keep reply to mine
mindcontrolled into replying into mine posts
i did that
ingilizce yazarken kendini daha rahat mı hissediyorsun?
turkcenle cok mu dalga geciyorlar?
ingilizce bir şarkı söylemek ister misin?
diger arkadaslar lutfen bu konuya mesaj atmasın. özel bir çocukla iletişim kurmaya çalışıyorum. dikkati çok çabuk dağılıyor.
uzatma rtaş