invictus pek begenmemistim. denemistim sadece. duz amrox , + ,kimyasali fazla hissettiren bir koku izlenimi vermisti.
benzeri cok bir cok marka da.
l'homme den cikman kotu olmus.bence.
aventus kullanmis biri olarak, kanimca lhomme nin daha klas oldugunu dusunuyorum.
aventus kimi batch da > cedar odunsu yonu agir basiyor, kimi batchlar da pineapple yonu baskin.
ortasi yok gibi, bu da markanin en dezavantajli yonu genel tum kokularinda.
sonradan cikan montblanc * explorer kendisine benzese de ,kanimca daha cok yonlu bir koku oldugundan exploreri daha basarili bulmustum. fresh olsun ,odunsu olsun, vs tum orani cok iyi tutturmuslar. zaten bayagi peak yapti cikar cikmaz. aventus vs kullananlar bile bir sans verip bayagi pozitif geri donus birakiyorlardi.
ben her ikisini de kullanmis biri olarak, explorer'i kullanim olarak tam sezona yayabilecegim ve de koku havzasi olarak cok yonlu buldugumdan, digerine eskisi gibi o kadar para vermeyi uygun gormedim. <> zaten batch dolayli mesafeliydim.
@Fatih Karadag sizin orasi neresi ? montale kullananlar anlaminda.
kullandim bahsini ettigin markayi.
@Mahir Erdoğan gucci II kult mertebesine cikti bile. tum yil kullanilabilecek muthis kompozisyon.
bir cok nish marka benzerini cikardi sonralari, fakat hic biri orijinali gibi olamadi.
cay ve tarcin'in muthis dansi bastan sona leziz bir aura sunuyor kullanana ve cevresine yakinlasana...
geri donusleri cok olan ozel bir kokudur.
buyuk agabeyi pourr homme I 'in sayginligina leke surmedi * II ismini muthis tasidi....
minimalism olayina asmis bir bakis getirdi gucci bu kokuyla.... markanin medari iftihari olmustu tom ford doneminden gucci pour homme nin yapimi sonlandiktan sonra- muthis bir geri donusle pour homme II ile ortaligi kasip kavurdular resmen.
malesef ,buyuk dizaynir/giyim markalari ozellikle;
koku cok tutsa da, belli bir sure sonra strateji vs kaynakli uretimden kaldiriyorlar, hayranlara, bol satis olmasina bakmaksizin. pour homme I'in akibeti kardesi pour homme II icin de gecerli oldu. uretimden kalkti.