parfüm önerileri

Cevap: Parfüm Tavsiyesi

Black Afgano

Icinde esrar icerir. Hashis yani :)

tumblr_mco73cCn9j1qg9eydo1_500.jpg

little little into the middle yapsan forum ahalisine super olur valla :D

1ml 4 doları görünce kapattım.:asd: gerçi parfüm aldım ama üst sınır 200tl olan parfüm önerirsen sevinirim.

Tabiki.

Yazin sicak havalarda giyebilecegin bir parfum mu? yoksa kislik mi? yoksa hem yaz kis icin mi?

Is yerinde giyebilecegin mi yoksa aksam disariya cikarken mi?

Ne tur kokulari seversin? Tatli? Baharatli? turuncgil? meyveli? akuatik?

senin icin en onemli olan nedir? kalicilik? farkedilirlik?

Bunlar iyice detaylanmadan parfum onerisinde bulunmak karavana atis gibi olur bana gore..

Tabiki.

Yazin sicak havalarda giyebilecegin bir parfum mu? yoksa kislik mi? yoksa hem yaz kis icin mi?

Is yerinde giyebilecegin mi yoksa aksam disariya cikarken mi?

Ne tur kokulari seversin? Tatli? Baharatli? turuncgil? meyveli? akuatik?

senin icin en onemli olan nedir? kalicilik? farkedilirlik?

Bunlar iyice detaylanmadan parfum onerisinde bulunmak karavana atis gibi olur bana gore..

Yazin sicak havalarda veya yaz kışta olabilir.

aksam disariya cikarken

farkedilirlik

ve hafif bir koku arıyorum. şekerinden, çikolatasından, meyvelisinden anlamam pek.

Yazin sicak havalarda veya yaz kışta olabilir.

aksam disariya cikarken

farkedilirlik

ve hafif bir koku arıyorum. şekerinden, çikolatasından, meyvelisinden anlamam pek.

Turkiye de bulabilirsen bu ikisini tavsiye ederim. Guerlain Vetiver veya Thierry Mugler Cologne. vetiver otunun 200tl altinda bulabilecegin en guzel ornekleridir.

Ayrica Yesil cay notali Bvlgari Eau Perfummée au Thé Vert Extrême'yi de oneririm. Hem yaz hem kis kullanabilirsin.

Montblanc Individuel'de her mevsim icin uyan cok guzel bir parfum. Bu tavsiye ettigim parfumlerin hepsinin kaliciligi ve farkedilirligi iyidir. Ozellikle vetiver olanlar.

Ama Turkiye de bulabilir misin bilmiyorum dostum..

Turkiye de bulabilirsen bu ikisini tavsiye ederim. Guerlain Vetiver veya Thierry Mugler Cologne. vetiver otunun 200tl altinda bulabilecegin en guzel ornekleridir.

Ayrica Yesil cay notali Bvlgari Eau Perfummée au Thé Vert Extrême'yi de oneririm. Hem yaz hem kis kullanabilirsin.

Montblack Individuel'de her mevsim icin uyan cok guzel bir parfum. Bu tavsiye ettigim parfumlerin hepsinin kaliciligi ve farkedilirligi iyidir. Ozellikle vetiver olanlar.

Ama Turkiye de bulabilir misin bilmiyorum dostum..

öneriler için teşekkürler. bir ara gidip bulabildiklerimi deneyeceğim. bakalım nasılmış.

öneriler için teşekkürler. bir ara gidip bulabildiklerimi deneyeceğim. bakalım nasılmış.

Yesil notali kokulari seviyorsan Vetiver'i sevecegine eminim. Yesil notali parfumler genelde, cim, ot, agac vs gibi yesilliklerden ve bitkilerden elde edilen parfumler.

Ben sahsen vetiver hastasiyim. Creed'in original Vetiver veya Frederic Malle Vetiver Extraordinaire 200Tl'nin uzerinde ama kokladimi insani baska dunyalara goturen niş parfumler.

Aksam disari cikarken kullanabilecegin ve sanirim 200 tl civarinda bulabilecegin diger onerim Thierry Mugler Pure Havane. Visne ve tutun karisimi muthis bir parfum. En sevdigim parfumlerden biridir. Bulabilirsen muhakkak dene. Ama yazin gunduz kullanmani tavsiye etmem. Serin havalarda ya da aksam bir yere giderken surersen bayanlar etrafinda birikebilir :)

Yesil notali kokulari seviyorsan Vetiver'i sevecegine eminim. Yesil notali parfumler genelde, cim, ot, agac vs gibi yesilliklerden ve bitkilerden elde edilen parfumler.

Ben sahsen vetiver hastasiyim. Creed'in original Vetiver veya Frederic Malle Vetiver Extraordinaire 200Tl'nin uzerinde ama kokladimi insani baska dunyalara goturen niş parfumler.

Aksam disari cikarken kullanabilecegin ve sanirim 200 tl civarinda bulabilecegin diger onerim Thierry Mugler Pure Havane. Visne ve tutun karisimi muthis bir parfum. En sevdigim parfumlerden biridir. Bulabilirsen muhakkak dene. Ama yazin gunduz kullanmani tavsiye etmem. Serin havalarda ya da aksam bir yere giderken surersen bayanlar etrafinda birikebilir :)

bence sen türkiye'ye de şube aç hocam. hatta ben yürüteyim burada işleri.:asd: bana parfüm almadan önce denk gelseydin daha iyi olurdu. lakin kalıcılığı zayıf olan şuan kullandığım parfümün yerine başka bir parfümde bakıyorum. deneyelim bakalım hangisi hoşuma giderse martı gibi havada kapar gelirim.

Attila Altun kardes merhaba,

Yaz aylarinda kullanmak icin, kokusu cok ağır olmayan ama yakindan da karsindaki insanin farkedebilecegi sade bir parfum onerin varmi?

Onerinden ayri olarak jean paul le male yaz icin nasil bir parfum, benim yasimdakilere gore agirmidir?

Bir kimyaci olarak su parfum isini bir arastirayim, yeni seyler yapmak lazim :)

one million , burberry classic , by chocolate yıllardır vazgeçilmezimdir 3ü

Diesel den sıkıldım ama Jean Paul Gaultier 'dan hiç sıkılmadım, hala favorimdir.

Kışa doğru da Black-xs deneyeceğim.

Geri
Üst Alt