parfüm önerileri

Cevap: Parfüm Tavsiyesi

Hep pahalı parfümler yazılmış 50 tl civarında Dunlop var. Ucuz ama geçmişi 1988 e dayanıyor. Kokusu yıllarca aynı hiç değişmedi. Benim gibi parfüme 50 tl den fazla vermeyenler için önerim tabi bu. Onun haricinde Diesel kullandım çok enerjik, Jean Paul hediye geldi hala duruyor 3 sene oldu şişesi güzel diye süs yaptım midem bulanıyor aromasından. One Million 3 arkadaşımdan birinde var.

Erkeğin has kokusu,Ayak kokusu,Ter kokusudur ama parfüm deyince sıralamam ;

1.Issey Miyake Intense

2.Givency Pi (Kış aylarında kullanın)

3.Jean Paul Gaultier

4.Armani Code

5.Chanel Allure

Son Kullandığım parfüm Issey Miyake Intense Kesinlikle Yaz aylarının parfümü

issey-miyake-l_eau-d_issey-intense_2.jpg

Gerizekalı bir arkadasıma(erkek) parfüm kitlemişler Bayan parfümü bildigin bana diyoki olum unisex parfüm bu unisex parfüm olur mu la?:o

@Attila Altun kardes merhaba,

Yaz aylarinda kullanmak icin, kokusu cok ağır olmayan ama yakindan da karsindaki insanin farkedebilecegi sade bir parfum onerin varmi?

Onerinden ayri olarak jean paul le male yaz icin nasil bir parfum, benim yasimdakilere gore agirmidir?

Le male'yi yaz icin pek tavsiye etmem ama kullanabilirsin.. Yasina da gayet iyi uyar.

Yaz icin farkedilirligi guzel hafif bir parfum istersen Jean Calude Ellena'nin parfumlerini oneririm. Mesela Cartier Declaration veya Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert Extrême.

Fiyati farketmez dersen Eau Sauvage Eau de Toilette versiyonunu da onerebilirim.

Yazin haftasonlari veya tatile gittiginde kullanmak icin bir parfum ararsan Creed Virgin Island Water'i tek gecerim. Acilisindaki hindistan cevizi notasi seni bir anda tropikal bir adaya goturuverir. Cok guzel bir kokudur.

Le male'yi yaz icin pek tavsiye etmem ama kullanabilirsin.. Yasina da gayet iyi uyar.

Yaz icin farkedilirligi guzel hafif bir parfum istersen Jean Calude Ellena'nin parfumlerini oneririm. Mesela Cartier Declaration veya Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert Extrême.

Fiyati farketmez dersen Eau Sauvage Eau de Toilette versiyonunu da onerebilirim.

Yazin haftasonlari veya tatile gittiginde kullanmak icin bir parfum ararsan Creed Virgin Island Water'i tek gecerim. Acilisindaki hindistan cevizi notasi seni bir anda tropikal bir adaya goturuverir. Cok guzel bir kokudur.

Soylediklerine bakicam ama sana zahmet olmazsa yazin kullanabilecegim, abartili olmayan kaliciligi olan ve cok asiri pahali olmayan bir parfum soyleyebilirmisin.

Soylediklerine bakicam ama sana zahmet olmazsa yazin kullanabilecegim, abartili olmayan kaliciligi olan ve cok asiri pahali olmayan bir parfum soyleyebilirmisin.

CK One Summer 2013

Bvlgari Aqva Marine

Eger tuzlu su ve yosun notalari sevmezsen Marine yerine normal versiyonunu deneyebilirsin.

arap sabunu or tütün kolonyası

hugo boss

Ben söylerdimde çok sükse yaparsınız söylediğim parfümle hatunlar peşinize düşer o yüzden başınızı belaya sokmak istemediğimden önermiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 4920issey miyake

garanti veriyorum bokunu cikarmadan adam gibi kullanirsan kadinlar fark eder ve iltifat eder

Ekli dosyalar

• issey-miyake-leau-dissey-pour-homme.webp
    issey-miyake-leau-dissey-pour-homme.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 46
AW: Parfüm Tavsiyesi

@Atilla

Ben işyerinde kullanabilceğim bir parfüm bakiyorum.

Müşterilerim çoğunlukla bayan.

Benim parfümüm akıllarında kalsın istiyorum.

Rochars ve Giorgio Armani Aqua Di Gio kullanıyorum şuan.

Bana başka birşey tavsiye edermisin?

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Geri
Üst Alt