parfüm önerileri

Cevap: Parfüm Tavsiyesi

images

Cevap: AW: Parfüm Tavsiyesi

@Atilla

Ben işyerinde kullanabilceğim bir parfüm bakiyorum.

Müşterilerim çoğunlukla bayan.

Benim parfümüm akıllarında kalsın istiyorum.

Rochars ve Giorgio Armani Aqua Di Gio kullanıyorum şuan.

Bana başka birşey tavsiye edermisin?

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Yasin otuzlularda. Sana benimde sevdigim ve kullandigim tavsiyelerde bulunurum ama ne kadar odemek istiyorsun bir parfume mesela?

Bayanlara karsi biraz etkili olsun ve isyerimde kullanabileyim diyorsan ve fiyattan kacinmiyorsan onerebilecegim bir parfum var.

Creed Aventus (avatarimda)

Napolyondan esinlenilmis kraliyet Ananasi, paculi ve bergamot notali muhtesem bir parfum. Her kullandigimda bayanlardan cok iltifat alirim. 30 yasi erkeklere daha uygun. Tam bir olgun erkek parfumu.

creed_aventus+%C5%9Fi%C5%9Fe1.jpg

Yok bu bana cok pahali gelir diyorsan piyasada cok parfum var. Genelde bayanlarin begenecegi designer parfumler bunlar;

YSL L'homme

Chanel Bleu de Chanel

Gucci Pour Homme II

Armani Code

Ilk etapta aklima gelenler bunlar

AW: Parfüm Tavsiyesi

Yasin otuzlularda. Sana benimde sevdigim ve kullandigim tavsiyelerde bulunurum ama ne kadar odemek istiyorsun bir parfume mesela?

Bayanlara karsi biraz etkili olsun ve isyerimde kullanabileyim diyorsan ve fiyattan kacinmiyorsan onerebilecegim bir parfum var.

Creed Aventus (avatarimda)

Napolyondan esinlenilmis kraliyet Ananasi, paculi ve bergamot notali muhtesem bir parfum. Her kullandigimda bayanlardan cok iltifat alirim. 30 yasi erkeklere daha uygun. Tam bir olgun erkek parfumu.

creed_aventus+%C5%9Fi%C5%9Fe1.jpg

Yok bu bana cok pahali gelir diyorsan piyasada cok parfum var. Genelde bayanlarin begenecegi designer parfumler bunlar;

YSL L'homme

Chanel Bleu de Chanel

Gucci Pour Homme II

Armani Code

Ilk etapta aklima gelenler bunlar

Hızlı cevabın için tşkler. Yaşım 31 olabilir ama görünüşüm 25'i geçmez.

Creed Aventus'u deneyeceğim.

Douglas'da bulamazsam Internet'den kesinlikle bulurum.

Armani Code denedim pek hoşuma gitmedi.

Hepsini not ettim teker teker deneyeceğim.

Hoşuma giden olursa alırım.

Cevap: AW: Parfüm Tavsiyesi

Hızlı cevabın için tşkler. Yaşım 31 olabilir ama görünüşüm 25'i geçmez.

Creed Aventus'u deneyeceğim.

Douglas'da bulamazsam Internet'den kesinlikle bulurum.

Armani Code denedim pek hoşuma gitmedi.

Hepsini not ettim teker teker deneyeceğim.

Hoşuma giden olursa alırım.

Creed aventus denemek icin bulamazsan bizim sitemizden dekant satin alabilirsin.

DÉCANTShop

Turkiye'ye siparis gonderiyoruz.

Le Male severler bir de bunu denemeli (amuaj diye okunur bu arada)

2057_c0486118d1b960403022bb2740388770.jpg

nerde öyle okunuyor ?

isveçte uzun süre kaldım ordakiler amuq diye okuyorlar

Bilmem ben 12 senedir hep boyle okurum. bazen CNN'de falan da oyle okuyorlar. Malesef Isvectekiler yanlis biliyor.

[video=youtube;it_V-IKhbVM]https://www.youtube.com/watch?v=it_V-IKhbVM[/video]

Bilmem ben 12 senedir hep boyle okurum. bazen CNN'de falan da oyle okuyorlar. Malesef Isvectekiler yanlis biliyor.

[video=youtube;it_V-IKhbVM]https://www.youtube.com/watch?v=it_V-IKhbVM[/video]

hmm orda öyle olabilir ama isveççede sondaki sesler okunmuyor ve g de q gibi çıkıyor. gırtlaktan sert konşurlar onlarda biraz. ou da birleşik gibi oluyor. "amuq" gibi bişi çıkıyor

hmm orda öyle olabilir ama isveççede sondaki sesler okunmuyor ve g de q gibi çıkıyor. gırtlaktan sert konşurlar onlarda biraz. ou da birleşik gibi oluyor. "amuq" gibi bişi çıkıyor

Her ne sekilde okuyorlarsa... Kisaca amuaj demiyorlarsa yanlis okuyorlar.

Bir hort ta ben yapam dedim :D

Fahrenheit 1.numaralı favorimdir. Ondan sonra Kenzo ve Jagler gelir. Gençliğimde First Class kullanırdım. Hafif ve hoş bir kokusu vardı.

Parfüm konusunda hassas biri olarak çok koku denedim bana göre en iyi kokular

Günlük koku olarak Burberry -Bahar ve yaz ayları için mükemmel bir koku,çoğu kişi bilir bu kokuyu modası geçmez derler ya 100 kişide sıksa bıkmadan koklatır freshliği.

LR bilen var mı bilmiyorum çok Kaliteli bir Alman markasıdır B.Willsin de ortaklığı mevcut buraya 40 dan fazla parfüm çeşidi var bu markanın 135tl civarına LR Bruce Wills kokusu var odunsu kışlık koku seven varsa bir de Özel gece-yemek-toplantı-düğün günüyse hele vazgeçilmeziniz olur diye düşünüyorum koku 4 notalı sürekli değişiyor saatler geçtikçe bambaşka notalar çıkıyor gün yüzüne.

Abel Chrome-Diesel only bro- Dior Homme Intense diğer favorilerim

Benim gibi ağır olmayan parfüm sevenler için önerilerim;
Dior Homme
Emporio Armani Diamonds

Geri
Üst Alt