- 18 Temmuz 2009
- 83.267
- 244.177
- 5.263
Le Male daha uygun bir koku eğer gündelik yaşamda kullanacaksan, diğeri daha çok akşam güzel bir mekana falan gideceksen kullanılacak koku.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Facebookta virus yoluyla paylasildigina gore iyi parfum herhalde 
Le Male daha uygun bir koku eğer gündelik yaşamda kullanacaksan, diğeri daha çok akşam güzel bir mekana falan gideceksen kullanılacak koku.
Le male araştırdım , çok tuhaf yorumlar var , kimi gay parfümü diyo , kimi kadınları cıldırdıtıyo falan tereddutte kaldım?
Hermes daha cazip geldi ama kullandınmı sen hic ?
Terre D'hermes
jean paul gaultier le male
Hangisi sizce kullanan varmı hic ikisinden birini almayı düşünüyorum?
Hermes ağır bir koku o açıdan çok kullanışlı değil. İkisini de denedim, tüm yorumlara takılırsan parfüm alamazsın. Git Tekin Acar ya da Sevil'e, dene bu iki parfümü, uzun süre değişimine bak ama gerekirse bilekten ziyade oradaki kağıtlara sıktırıp onlar üzerinden yap analizini.
Şimdi ben Le Male daha uygun bir tercih olur diyorum ama sen sevmeyebilirsin, o yüzden denemen en doğrusu. Şu şişe şekline takılıyor insanlar o parfümde sanırım bir de.
İkisinide kullandım.
Le male daha gündelik ve geniş bir kitleye hoş gelebilecek bir koku iken Hermes spesifik bir koku ve bu parfümün ilginçliği kişiden kişiye oldukça değişik kokması. Hermes yorumla alınmaz mutlak denemelisin üzerinde nasıl duracağını. Le male' e gay parfümü diyen aşağılık duygsundan dolayı demiştir.
Eyvallah hocam senin önerebilecegin baska var mı benim yasıma göre (24) Lanvin homme sport kullanıyordum degistircem artık.
Cevap: Parfüm Önerileri
Calvin Klein Euphoria buda güzel işyerinde bir arkadasım kullanıyor, bütün gün kavga ediyoruz benimkisi daha güzel diye![]()