parfüm önerileri

Le Male daha uygun bir koku eğer gündelik yaşamda kullanacaksan, diğeri daha çok akşam güzel bir mekana falan gideceksen kullanılacak koku.

Afrodizyak parfum kadinlari cildirtan parfum :D :asd: Facebookta virus yoluyla paylasildigina gore iyi parfum herhalde :asd:

Le Male daha uygun bir koku eğer gündelik yaşamda kullanacaksan, diğeri daha çok akşam güzel bir mekana falan gideceksen kullanılacak koku.

Le male araştırdım , çok tuhaf yorumlar var , kimi gay parfümü diyo , kimi kadınları cıldırdıtıyo falan tereddutte kaldım?

Hermes daha cazip geldi ama kullandınmı sen hic ?

Le male araştırdım , çok tuhaf yorumlar var , kimi gay parfümü diyo , kimi kadınları cıldırdıtıyo falan tereddutte kaldım?

Hermes daha cazip geldi ama kullandınmı sen hic ?

Hermes ağır bir koku o açıdan çok kullanışlı değil. İkisini de denedim, tüm yorumlara takılırsan parfüm alamazsın. Git Tekin Acar ya da Sevil'e, dene bu iki parfümü, uzun süre değişimine bak ama gerekirse bilekten ziyade oradaki kağıtlara sıktırıp onlar üzerinden yap analizini.

Şimdi ben Le Male daha uygun bir tercih olur diyorum ama sen sevmeyebilirsin, o yüzden denemen en doğrusu. Şu şişe şekline takılıyor insanlar o parfümde sanırım bir de.

Terre D'hermes

jean paul gaultier le male

Hangisi sizce kullanan varmı hic ikisinden birini almayı düşünüyorum?

İkisinide kullandım.

Le male daha gündelik ve geniş bir kitleye hoş gelebilecek bir koku iken Hermes spesifik bir koku ve bu parfümün ilginçliği kişiden kişiye oldukça değişik kokması. Hermes yorumla alınmaz mutlak denemelisin üzerinde nasıl duracağını. Le male' e gay parfümü diyen aşağılık duygsundan dolayı demiştir.

Hermes ağır bir koku o açıdan çok kullanışlı değil. İkisini de denedim, tüm yorumlara takılırsan parfüm alamazsın. Git Tekin Acar ya da Sevil'e, dene bu iki parfümü, uzun süre değişimine bak ama gerekirse bilekten ziyade oradaki kağıtlara sıktırıp onlar üzerinden yap analizini.

Şimdi ben Le Male daha uygun bir tercih olur diyorum ama sen sevmeyebilirsin, o yüzden denemen en doğrusu. Şu şişe şekline takılıyor insanlar o parfümde sanırım bir de.

Hermes' i mutlaka temiz olan bileğine sıkıp denemeli bence. Kişiden kişiye bu kadar değişen koku nadirdir.

İkisinide kullandım.

Le male daha gündelik ve geniş bir kitleye hoş gelebilecek bir koku iken Hermes spesifik bir koku ve bu parfümün ilginçliği kişiden kişiye oldukça değişik kokması. Hermes yorumla alınmaz mutlak denemelisin üzerinde nasıl duracağını. Le male' e gay parfümü diyen aşağılık duygsundan dolayı demiştir.

Eyvallah hocam senin önerebilecegin baska var mı benim yasıma göre (24) Lanvin homme sport kullanıyordum degistircem artık.

Eyvallah hocam senin önerebilecegin baska var mı benim yasıma göre (24) Lanvin homme sport kullanıyordum degistircem artık.

Konunun başından beri çok güzel önerilerde bulunulmuş ve neredeyse tamamını kullandım. Kerim ZENGİN ' in dediği gibi mutlaka Tekin Acar, Sevil vs tarzı bir yere gidip belirlenen kokuları aralıklarla dene. Ama Hermes' i mutlaka teninde dene.

Invictus cok hosuma gitti.

Magazalarda 50 ml fiyati 200 lira.

Kliksa da 150 ml indirimli fiyati 210 lira.

Kliksa dan parfum alan var mi ?

Orjinal midir ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Iptal ettim orjinalligi konusunda suphelerim var.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

boss_orange_men.JPG

alin rahatlayin

Kullanmayan kanatlıdır.

uploadfromtaptalk1442839899738.webp

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt