Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.480
- 1.709
- 1.948
normalde 7.5 tl miş yıllık kart ücreti, klüpler 7.5tl de bize gelsin 15 olsun demiş. İşte senede 2-3 maça gidecekler birde turist kişiler için sıkıntı olacak o kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar ırkçı kanunları var Türkiyenin ben Azerbaycan vatandaşı olarak Galatasarayin maçını seyr edemeyeceğim. Yazıklar olsun.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çoğu büyük maça bilet bulmak çok zor. Ben dahil, kombinesi olmayan birçok insan maça gitmeyeceklerden kombine kiralayıp bu dertten kurtuluyordu. Şimdi böyle bir fırsat kalmıyor maalesef. Kombine kiralama olayına bir çözüm getirilecekse bir çekiliri var yine.
yani simdi biletleri nereden alacaz?
passolig olmadan nasil bilet satin alabilecez?
Buna niye bu kadar tepki var anlamış değilim.Sonra burada gelip 10. dünya ülkesiyiz falan dersiniz.Bir de uğraşamam diyorsunuz da sanki gidip ekmek kuyruğuna gireceksinizNetten başvuru yapacaksın eve kart yollanacak.Tek sıkıntı 15 lira olması.Seneye bu fiyatı 5 liraya falan çekseler daha iyi olacak.Türkiye için mutlaka gerekli birşeydi bu.Fişlenme derken ne tür bir fişlenmeden kastediyorsunuz onu da anlamadım.Mesela eskiden FB'li adam Galatasaray maçına bilet alıp olay çıkarsa suçlusu klup oluyordu şimdi onun da önü kapandı.Mantıklı bir uygulama.Bir de bilet alma sıkıntısından da kurtaracak.O da iyi.