- 16 Haziran 2010
- 190.948
- 133.734
- 6.478
Maliyeti belli oldu ve ilk mesaja ekleniyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
türk futbol tarihinin en büyük transferi..
Bende Talisca´nin bize ilac olacagini düsünüyorum, ama kastim besiktas´in son iki senesi. Iki senedir sampiyon oluyorlar, ve forvet arkasi ve forvetleri iki sezonda da degisti. Takim olarak hep iyilerki, adaptasyon gerceklesiyor. Talisca elbette en iyi oyunculari belkide, ama bana kalirsa basarida takim oyunu daha önemli.
Ekonomik acidan katiliyorum, umarim cuvallarlar. Ama dedigim gibi, ben stoperlerin takim icinde en etkisiz pozisyonlardan bir tanesi oldugunu düsünüyorum. Asiri derecede takim savunmasina bagli bir pozisyon. Ama Pepe tarzi adamlar bence stoperden fazlasi, rakip takimi sindiren, kendi oyuncularini ileri cikaran tipte adamlar. Cok saglam bir karakter aldilar.
Hayirsiz olmasini diliyorum, ama bu sartlarda zor.
Ama tabiki kisa vade icin gecerli bu. uzun vadede kulübün altini oyma ihtimali yüksek bu harcamalar.
toplam maliyet aşağı yukarı 10m ediyor bonuslarla, biz maiconun bonservisine 7m verdik
Kiewden fark yemezler en azından herhalde artık
Belhanda ve Gomise verilen ucrete bakilirsa bedava gelmis diyebiliriz
Sakatlik yasamaz 35 mac oynarsa bjk sampiyon olurYıllık 3.350.000 €
35 macta gorev alirsa: 350.000 €
Sampiyonluk primi: 250.000 €
Imza parasi: 3 milyon €
Sampiyonluk primi saymasak. Imza parasini da ikiye bolsek (2 yillik sozlesme oldugu icin.)
Yillik parasi 5.2 milyon euro garanti.
Oyle deme amaSakatlik yasamaz 35 mac oynarsa bjk sampiyon olur